Gość Dodo Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 HWC cos kombinują i może będzie wypadzik do geko wiec jakby co to: ostatnio Toli się pod nich podpiął ale dopiero go zmierzyli jak wszyscy od nich skończyli... ale dobre i to trochę czekania ale ile taniej Po weekendzie bedziemy znali termin hamowni w Wawie. Jakby co to 50 zł / 2 pomiary wszystko byłoby fajnie tylko te kilometry do Wawy dodatkowo coś trzeba by zjeść no i jeszcze 50zł za hamowanko to się robią koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja z hamowania odpadam wyszły mi dodatkowe koszta przy motorsie a chce mieć zrobiony na tip top... Więc warszawa na 100% nie i przez najbliższe 1-2 miesiące odpadam z jakiegokolwiek hamowania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 wiadomo już coś więcej kiedy HWC się mierzy :??? coyot myślę że kontrolujesz temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 patrze co hot wheelsy robia i narazie cisza ... cos Poznan ogolnie ma problemy z integracja ... jak bede cos wiedziec to zapodam temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dodo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 możesz nawet na gg i tel. pisać jakby było coś szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiooolka Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja w dalszym ciąg jestem chętna jakby co to piszcie proszę na PW, bo nie zawsze daję rade wejść na forum,a pocztę sprawdzam codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michi Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja również jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość murzyn n15 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja tez sie pisze na pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi