Gość komaciek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dobra i dosyć tania jest pasta z organiki orwax. Ja jej używam i jest porównywalna z innymi woskami po 50zł, a kosztuje niecałe 9. Tu można kupić: http://sklep.organika.com.pl/index_pduzy.p...prid=980c62b5cd swoją drogą organika robi też dobre płyny eksploatacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 tylko Formula 1, jest super i nie trzeba się napracować przy tym, cena 18 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Castrol- rewelacja. 19.90zł na stacji benzynowej- pojemność i wygląd puszki jak ten ORWAX tylko inna etykietka. Nawet całkiem konkretnych rysek nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a jeśli chodzi o pastę ścierną Tempo to ona jest stosowana do lakierów starych, zniszczonych i matowych jak lakier jest w przyzwoitym stanie to dajcie sobie spokój, jak mówiłem wyżej to polecam wosk w płynie F1, jeast rewelacyjny, najlepszy jaki miałem i nie brudzi plastików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Umyłem auto dwa razy Eurocolor (szampon z woskiem oszuszającym) i powiem, że nabłyszczania efektownego może i nie daje ale efekt spływania owdy z lakieru jest super. Po deszczu zostaje parę kropli na dachu i na pokrywach - boki praktycznie suche. Myślałem o polerce ale nie wiem czy na metaliku nie trzeba potem nakładac bbarwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi