Gość Janek 345 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, mam pytanie czy ktoś z Was wie jak naprawić podświetlanie klawiszy 1,2,3 w Primerze p12? Z tego co zauważyłem to jest jakaś prawidłowość że podświetlanie tych klawiszy wysiada.Czy tam jest jakis osobny obwód? Czy wystarczy tylko wymienić diody? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam, czy ktoś posiada jeszcze zdjęcia z poradnika lucek82 obrazujące jakie diody gdzie idą ? planuję zmianę podświetlenia i było by to dla mnie bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Wrzucilby ktos poradnikja dobrac sie do zegarow ? Padlo mi podswietlenie obrotomierza ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilot9314 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Żebym jeszcze ją miał to bym Ci podrzucił. Ale z tego co pamiętam to tak wyciągasz trójkąty po bokach potem licznik odkręcasz, szybka jest chyba na zatrzaskach i ta czarna maskownica pod spodem też albo przykręcona od tyłu będziesz widziała a dalej to już tylko wskazówka w górę i tarcza Ale rozbierałem to z rok temu także mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2160 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 a ja chce się zainspirować tylko zdjęć nie widzę nie wiem czemu zamiast miniaturek zdjęć jest jakaś żaba a jak klikam na podgląd to mi jakiś film wchodzi durny minutowy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 zdjęcia wygasły niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon2160 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 uuuuuuuuuuuuuu to lipa.... szkoda że nie zdążyłem zobaczyć efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 uuuuuuuuuuuuuu to lipa.... szkoda że nie zdążyłem zobaczyć efektu Wpisz w Google zmiana podświetlenia primera p12 i powinny byc jakies zdjęcia może akurat nie te co tutaj byly ale jakies sa ze zmienionym podświetleniem. Na youtubie nawet jakis filmik byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pytanie, czy pasowałyby liczniki z wersji poliftowej do wersji przed liftowej? W poliftowej są fajniejsze moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Podobno nie pasują bo juz gdzies sie pytałem o taka zamianę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
villaverde Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam! mam problem swiecilo na niebiesko przy wlaczeniu swiatel na zólto a teraz caly czas na zólto pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalk941 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Gdyby ktoś był zainteresowany zmianą podświetlenia zegarów dodaję zdjęcia 3 płytek (temp/ paliwo, prędkość, obroty). Na zdjęciach zaznaczone interesujące nas diody (tylko od podświetlenia zegarów, bez kontrolek). W najbliższej przyszłości mam zamiar zabrać się za podświetlenie pulpitu sterowniczego jak ktoś będzie zainteresowany to dodam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperq Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Ma ktoś poradnik do wersji poliftowej? Jakie tam są diody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) diody 3528 Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Devil1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi