Gość mspider Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 właśnie to samo pomyślałem jak zobaczyłem zdjęcia, tak jak pisałem wcześniej - sprzedający powidział że lakierował zderzak przód i maskę właśnie dlatego że były porysowane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forester16 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 O przepraszam! Nie dość uważnie Kolegę przeczytałem! Może ktoś się znajdzie do obejrzenia. Ja niestety nie ta strona kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mspider Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Niestety, autko się dziś już sprzedało. Znajomy podjechał po południu, ale było już za późno - sprzedający miał już kupca. Wg znajomego samochód był naprawdę w niezłym stanie, twierdził że warto było go kupić. Cóż, szukamy dalej. Pozdrawiam Może tego mógłby ktoś z szanownych forumowiczów mieszkających w pobliżu obejrzeć: http://otomoto.pl/nissan-terrano-C27046521.html Edytowane 7 Grudnia 2012 przez mspider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielZ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czy ktoś ma lub miał T1 z silnikiem 3.0 V6 na GAŹNIKU . Czy są jakieś problemy z użytkowaniem gaźnika , na co zwracać uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CE1 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 http://www.carengineer.ecom.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andy 40 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam, na wstępie chciałbym się przywitać. Mam na imię Andrzej i jestem z Zielonej Góry. Od jakiegoś czasu poszukuję Terrano II w dieslu, lecz ciężko coś wybrać po roku 2002 za kwotę poniżej 20.000 zł. Są same truposze za tę cenę. Mam na oku autko z pod Gorzowa Wielkopolskiego i nie wiem co o nim sądzić , może ktoś go zna i może coś doradzić. Dzięki za podpowiedzi na jego temat. Proszę o pomoc gdyż jestem nowicjuszem jeśli chodzi o terenowe. http://otomoto.pl/nissan-terrano-3-0di-4x4-orurowanie-zamiana-C27898225.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gregolas Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Witam, co myślicie na temat tego autka ?? http://otomoto.pl/nissan-terrano-C28330882.html czy mógłby go ktoś "fachowo" obejrzec ?? Ja nie do końca wiem na co patrzec:( Edytowane 21 Marca 2013 przez Gregolas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 staruszek i to dość drogi chyba, ale wygląda zachęcająco, niestety nie po mojej stronie wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 z Pruszkowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zacznij od lektury forum a potem obejżyj auto pod spodem. Z zewnątrz super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donkaletone Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam przymierzam się do kupna terrano/mavericka ktoś wie coś może o tym egzemplarzu ? http://allegro.pl/ford-maverick-i3110030159.html Może ktoś miałby czas w sobote zeby ze mną podskoczyć i oglądnąc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 przebieg przemnożyć razy 3, młotek do łapy i wpełzasz pod auto... ramę walisz im mocniej tym lepiej... jak wywalisz gdziekolwiek dziurę wracasz do domu oglądasz podłogę pod wykładziną, pod tylnymi fotelami i po zewnętrznej części kanapy, dodatkowo nadkola tylne... progi... bierzesz auto na trawę i sprawdzasz działanie napędów jak wtryski i turbo nie ciekną, śmiga i nie kopci to będzie jeździł do końća świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 to ja dodam że ... jak przyjedziesz i silnik jest ciepły to możesz od razu mieć duuuże podejrzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesper Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Koledzy, pytanie do posiadaczy 2,7 TD : jaką macie prędkość licznikową przy 3000 obrotów na piątym biegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Koledzy, pytanie do posiadaczy 2,7 TD : jaką macie prędkość licznikową przy 3000 obrotów na piątym biegu ? Jakieś około w przybliżeniu 120km/h Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez fikolek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesper Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No, czyli tak jak u mnie. Bo ktoś mi wmawiał że latał tyraczką 140 km/h i że mam mosty od benzyniaka założone ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pewnie miał licznik kręcony i wskazówke źle zamontowali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 3 tysie obr. 105km/h potwierdzone gps. Opony 235/75 r15 BFG MT czyli jakieś 29". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BossMAN61 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Hej, to nie w tą stronę działa. Ja kiedyś w swoim pierwszym ( i nieodżałowanym) UAZie miałem koła talerzowe i wałki atakujące od Lublina. Pasowały 100%. I jaki efekt ? 1. Wreszcie przydawała się jedynka 2. Poczciwina rozwijał bez trudu prędkość powyżej 120 km/h. Powodem była mniejsza ilość zębów na wałku atakującym co przekładało się że była większa prędkość obrotowa na kole talerzowym. Drugi podobny efekt miał kolega który do Aro (disel) wstawił silnik od Wołgi (benzyna). No, czyli tak jak u mnie. Bo ktoś mi wmawiał że latał tyraczką 140 km/h i że mam mosty od benzyniaka założone ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ja tam tyraczką nie latałem 140... ale pamiętam że uparłem się kiedyś i depnąłem jej ile fabryka dała... żeby wyprzedzić kumpla w jakimś płaskim... jechał wtedy na 255... jeszcze nie pomotany był za bardzo... wył ale jechał... wydaje mi się że licznikowe 140-150 pokazywało wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaAT Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mój wg licznika leci 160, obroty na czerwonym polu. Wg gpsa to nie wiem jeszcze nie miałem okazji, ale próbowałem na A4 i w porównaniu do innych samochodów... to je po prostu brałem lewą dizlok bez i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 prawie rok temu na A2 160 przy 4500 obr i jeszcze sporo zapasu było....ale w środku huk jakbyśmy Mi-2 lecieli (3 osoby), opony 225/75 R15 oczywiście T1 3.0 V6 manual na LPG , nie potwierdzone GPS-em ale wcześniej porównywałem prędkość z innym autem i się zgadzała...a propos wskazań prędkościomierza: są przynajmniej 2 rodzaje zębatek na końcu linki w reduktorze , u germańców je wymieniają przy zmianie rozmiaru opon ...tak że trzeba by brać poprawkę jeśli ktoś nie jest pewien , no chyba że z GPS-em cały czas jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 no 3.0 v6 zamykają zegary bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ...odnalazłem ten film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żupol Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ja swoim leciałem licznikowo 165 a potwierdzone GPS to 150 oszukuje licznik o 15km/h moje auto to T2 z 2000r. 2.7tdi na oponach szosowych 235/70/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi