Oskar Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 No oczywiście, że wytrzymam. Będę wdzięczny. A czy u Was także występuje jakaś watolina, fizelina, przyklejona do tylnej ścianki schowka ?Jak będę rozbierał to zrobię foty.tak jest, oderwij ją - odchyl, ona czesciowo zakrywa zaslepke filtrajuz wrzucam fotki jak to u mnie wygląda ps. zastosowałem wariant dla wtajemniczonych tj. bez demontażu schowka czas wymiany filtra tą metodą ok. 2 minut (bez pośpiechu) Jak wytrzymasz do jutra wieczora to zrobię pełną sesje zdjęciową montażu i demontażu filtra kabinowego i wkleję w poradnik. sorry jwa ale nie mogłem już wytrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Czyli wychodzi na to, że filtr znajduje się nad wentylatorem dmuchawy ? I jeszcze jedno. Jaki myk należy wykonać, żeby nie odkręcać srubek do wymiany filtra. Za fotki oczywiście wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, myk jest taki że otwierasz schowek i mocno go ściskasz rękoma (dwoma naraz) z boku po obu stronach (w górnej części na krótszym boku), trochę siły trzeba użyć ale dasz radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, myk jest taki że otwierasz schowek i mocno go ściskasz rękoma (dwoma naraz) z boku po obu stronach (w górnej części na krótszym boku), trochę siły trzeba użyć ale dasz radę A jakiś bolczyk trzeba podobno wyciągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 chwila idę do auta masz to z jednej i z drugiej strony, trochę "pary" musisz użyć, żeby wyskoczyły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nooo, już kumam, o co w tym biega. Wielkie dzięki Oskar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 OK. daj znać czy już znalazłeś ten filtr i jak z wymianą tobie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No i w zasadzie mamy piekną dokumentację obrazkową. Teraz juz chyba można naprawdę zamknąć temat filtra kabinowego i jego wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 OK. daj znać czy już znalazłeś ten filtr i jak z wymianą tobie poszło Oczywiście, że dam znać. Póki co, auto stoi w garażu i czeka na cieplejszą aurę. Oczywiście, że dam znać. Póki co, auto stoi w garażu i czeka na cieplejszą aurę. Oczywiście, że dam znać. Póki co, auto stoi w garażu i czeka na cieplejszą aurę. Późno, bo późno ale zrobione. Schowek rozebrałem, filterek znalazłem. Przy okazji wymieniłem sobie żaróweczkę od schowka. Wielkie dzieki wszystkim za pomoc. Oskar, nie wiem jak to zrobię, ale masz u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wielkie dzieki wszystkim za pomoc. Oskar, nie wiem jak to zrobię, ale masz u mnie... Spokojnie, raz do roku jade nad polskie morze Gorzów jest po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkady2222 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Spokojnie, raz do roku jade nad polskie morze Gorzów jest po drodze Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość banzay Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam !!! Naprawdę to forum to istna droga do nieba Wielkie dzięki , nie myślałem że są jeszcze tacy porządni i uczynni ludzie !!! Wracacie mi wiarę w koleżeńskość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Późno, bo późno ale zrobione. Schowek rozebrałem, filterek znalazłem. Przy okazji wymieniłem sobie żaróweczkę od schowka. Wielkie dzieki wszystkim za pomoc. Oskar, nie wiem jak to zrobię, ale masz u mnie... Powiedz mi Kolego, gdzie się znajduje ta żaróweczka. Tyle razy zaglądałem do tego schowka, a nadal nie mogę odnaleźć ewentualnego oświetlenia. No chyba że nie mam tam oświetlenia, ale znów - pytanie, skąd to wiedzieć? Ma być, czy nie ma być? W jakiej wersji, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi