Gość PRTP'06 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) ve plynie do wziecia... przekalkuluj do czego goraco namawiam Edytowane 19 Października 2009 przez PRTP'06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 sunny ładnie mruszy chociaż dla mnie mogło by być troszke cieszej kwestia przyzyczajenia końcówka dla mnie poezja PRTP'06 "ve plynie do wziecia... przekalkuluj do czego goraco namawiam " MRC.... mysle ze jakis street by powiedział prawde co dał wydech w sunnym:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W maximie tez ma 3 piny ale nie znalazlem na niej tego numeru co podales. Chyba pora zakonczyc to male ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) ve plynie do wziecia... przekalkuluj do czego goraco namawiam VE piękna sprawa ale niestety póki co jest poza moim zasięgiem chociaż jeśli kiedyś będę zmieniał to będzie to SR20VE W maximie tez ma 3 piny ale nie znalazlem na niej tego numeru co podales. Chyba pora zakonczyc to male ot Jakie OT przydatne informacje Edytowane 20 Października 2009 przez MRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) Co do przepływki to nie ma sensu kupować innych od Maxi czy Almy czy Primy. Ja zrobiłem to tak i jest fi80, a oryginalna przepływka pozostaje Edytowane 22 Października 2009 przez MacGayver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Hundy mają kibel rury a nissany rynny ciekawe, w sumie to fajnie to wsadziłeś i low kosztowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a to zdjęcie z allegro p11gt + n14 gti mrc to chyba twój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 haha no widziałem:) tą primę sprowadził dla kolegi gościu od którego kupiłem nismo nawet ją widziałem jak byłem po saniacza pokazalybys jeszcze jak ci tylny tlumiczek zrobili? Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ojej meski wydziorek , powiedz jaki rozmiar tej koncoweczki sobie zarzyczyles ??? tlumik owalny czy okragly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) tzn. Tłumiki zamawiał Czarek z Autor'a także zdałem się na niego tłumik jest owalny a końcówka ma 100mm ogólnie bardzo mi się podoba ładnie się wpasowała do auta Edytowane 26 Października 2009 przez MRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nic kolo na mnie nie czekasz gonie i dogonic nie moge sunny pieknie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snepoon Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Auto naprawde robi wrażenie Jak stał jeszcze na allegro sam za nim dzwoniłem ale było już za pózno:P :)Jak jeżdzi Ci sie na 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nic kolo na mnie nie czekasz gonie i dogonic nie moge sunny pieknie smiga nie jest źle...szału jeszcze nie ma kołuj kolektor, coś tam się pomodzi i będzie szybki dupowóz Jeśli chodzi o jazdę na 16' to jeździ się nawet spoko na pewno auto lepiej trzyma się w zakrętach (szeroki i dość niski kapeć 215/40) no ale wiadomo na osiągach trochę się traci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leonn7 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Witam MRC tu Rafał z Wlkp pewnie skojarzysz jak przypomnisz sobie co robiłes tyle godzin w pociagu jadąc przez cała Polskę he he!!!!!! Ale widze ze Nissan wpadł naprawde w dobre rece i ze dobrze służy,Super wyglada wyswiecony-pieknie widac ze dbasz, i dobrze bo jest o co i modyfikacje fajne naprawde jestem mile zaskoczony. Odezwij sie jak znajdziesz troche czasu napisz jak tam prace i co w planach no i moze jakies dane (cyferki):-) Jak bede w okolicach Lublina moze bedzie okazja na spota zeby zobaczyc i posłuchac Twojego Nissana !!!!!!!!!!!! Ja teraz jezdze MX6 V6 Z 92roku tez jeden wlasciciel 1945 rocznik 6 miesiecy w kraju przebieg 145tys km moc 165km moment 221nm waga 1195kg czyli seria zmienone felgi i nic wiecej( mało czasu ) ale dosyc smiga. Ale czas nie dlugo na zmiany moze znowu jakis Fajny Nissanek sie trafi jakis Rarytasik :-) ale napewno bedzie to japonczyk!!!!!!!!! Pozdrawiam Serdecznie Ciebie i forumowiczów Nissanklub.pl i ich furki Szacun za Wiedze i zaprezentowane tu projekty Szerokosci i przyczepności All Edytowane 3 Stycznia 2010 przez leonn7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) hehe Witam! Cię ! fajnie że tu zajrzałeś jak widzisz autko ma się dobrze i rośnie w siłę także wycieczkę po nismo wspominam bardzo dobrze! Mazda bardzo fajna i pewnie w extra stanie ale liczę na to że jakiegoś fajnego nissanka odkopiesz gdzieś z niemieckiego garażu Pozdro Rafał! z rzeczy jakie ostatnio były zrobione przy aucie to Coobcio strzelił moda rozrządu, jestem w trakcie przejścia na syntetyk 5w50 i w końcu zakupiłem opony na zimę Falken hs-439 będą jeździły na ori felgach z sunny GTi pomalowanych na biało Mam filmik z przyspieszenia 0-100km/h jest mega mega słaby może jakoś niedługo wrzucę na YT jakiś lepszy Edytowane 3 Stycznia 2010 przez MRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leonn7 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) no juz jest szybszy fajnie smiga pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2010 przez leonn7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 elo wariat dwójkę za wolno wpiołeś albo jedynkę za bardzo przeciągnołes heh kiedy po przepływkę wbijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 elo elo no trochę przeciągnąłem ale czas 0- 100 wyszedł całkiem ciekawy mam jeszcze parę innych filmików po przepływkę wbiję na na dniach musze ją mieć na weekend i będę miał do Ciebie ziom jeszcze jedną sprawinę potrzebuję jeszcze wtyczki do przepływomierza z p11 GT lub almy GTi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Coś da sie zrobić ajak nie to na wsówki sie zmontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie zdążył napisać, VE pod machą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no to up No więc stało się VE zawitało na pokład mojego auta a moje SR20DE pojedzie na pomorze i będzie napędzać ładną setkę GTi Swap odbył się w autoR chłopaki sprawnie uwinęli się z tematem i po niespełna kilku dniach motorownia zawitała na pokład tak to wygląda: Auto odpalone na seryjnym ECU... teraz trzeba to wszystko wystroić, brakuje mi jeszcze wtyczki do przepływki tej szerokiej myślę że pod koniec tyg. będę miał już wszystko potrzebne do sklepania nowego dolotu tak więc będzie można wjechać ze strojeniem... tak przy okazji, fotka "winter edition" opcja lato jeszcze nie ogarnięta :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zapodaj wykresik, jak będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nieeeee no nie moze byc, to chyba tylko ja mam jeszcze stare dobre DE wrzucaj wykres jak najszybciej! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nom już DE coraz mniej jest to prwada, najmocniejsze dalej do Kiviego należy Ps. Już wszystko ogarnięte, auto wystrojone na przepływce z P11 bez drutowania z rurkami, plastikami itd... do tego dorzucona została grubsza rura dolotowa też z P11 oraz stożek Auto odpycha się nawet całkiem przyjemnie, za to najbardziej mnie zaskakuje niesamowicie idealny stan tego sunnego, w środku absolutna cisza, nic nie puka nie stuka, wiatru nie slychać co świadczy pieknie o uszczlkach i o bezkolizyjności wozu no kurde MIÓD :D Z racji tego że u siebie na działce ogarniałem auto a konkretnie u kolegi Franciszka to nie mialem dostępu do swojej wiertarki z końcówką do dremlowania - by z dolotu się usunęło wystające rurki od odmy i wolnych obr. no i zmodowało przepustnice coby do końca się otwierała... Tak czy siak czekamy co powie MRC o jeździe z nowym serduchem Hamowania zapewne jak ogarnę strojenie ALmerki N15 GTi ze swapem z GTI-R przeprowadzonym w AutoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No no no MRC widze grubo idziesz Tyle mnie w LBN nie było, a tu takie rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi