Gość Balini Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam. Jesli jest taka mozliwosc to rowniez bardzo prosilbym o przyblizenie mi samochodu ktory mam zamiar kupic - niestety na znalezionych tutaj dekoderach nie udalo mi sie go zidentyfikowac - moze dlatego ze to Anglik. VIN - SJNBEAP12U0086530 Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Proszę o odkodowanie SJNFCAP11U0205187 VIN Code SJNFCAP11U0-205187 Model FBYALUFP11EGALCFL- Model P11E Produkcja 01/98 Kolor nadwozia AP0 Kolor wnętrza K Nadwozie 5 drzwi hatchback Silnik SR20DEH Skrzynia manualna 5 biegów Opcja wyposażenia GT Wyposażenie: Boczne poduszki Otwieranie samochodu z pilota 6 głośników Elektryczne szyby przód/tył Klimatyzacja Tyle udało mi się ustalić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalap Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Witam poproszę o rozszyfrowanie mojego VIN-u z góry wielkie dzięki SJNTFAP12U0157525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiK Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Również jestem tutaj nowy a w dostępnych ogólnie dekoderach mam tylko ogólne informacje o aucie - więc czy mógłbym prosic Kogoś o zdekodowanie vinu: JN1HEAB13U0105033 Z góry bardzo Wam dziękuję !!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiK Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Hello :-)) Bardzo Tobie dziękuję za pomoc!! Fajnie wiedzieć w 100% jakie się ma auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalap Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ponawiam prośbę : SJNTFAP12U0157525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja mam gdzieś bazę do P12 ale tylko LHD więc jeśli kierownica po lewej stronie to sprawdzę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalap Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 tak po lewej, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daffka Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam, Pablo czy możesz mi mój VIN sprawdzic : jn1tdaw10u0010808 Na ruskich stronach patrzylem i nic nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam kolegów,zaciekawił mnei temat wiec też sie podpinam,bo sprawdzałem też na tych ruskich i lipa nic nie pokazuje :029: Mój VIN: SJNFEAP11U0526072 Z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam kolegów,zaciekawił mnei temat wiec też sie podpinam,bo sprawdzałem też na tych ruskich i lipa nic nie pokazuje :029: Mój VIN: SJNFEAP11U0526072 Z góry THX Wg mojego programu takie coś: VIN-Code SJNFEAP11U0-526072 Model FATALUFP11EGARHVGN Model Series P11E Prod.M/Y 0800 Color:# AV3 Int.Color K Body 5HB Engine QG18DE Area EUC Grade EP2 Trans F5 DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG F/AIR CON EMMISSION CONTROL 3PT RR CTR BELT WOOD FINISH F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK F/FOG LAMP FF RR PWR WINDOWS 4SPK RAD CASS W/ARI(MIDLINE W/6SPK 799-) F/GER F/4WHL ANTISKID 16IN ALLOY SPORT F/LEATHER STRG WHEEL _SHIFT KNOB Myślę ze wszystko jest czytelne. Jakbyś czegoś nie wiedział pytaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dzięki kolego za pomoc masz ode mnie :564: Z tego co czytam i co pamiętam z ang to raczej sie zgadza tylko nie czje : F/AIR CON --> Klimatronic?? bo mam EMMISSION CONTROL --> Katalizator :?: F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK --> centaral w pilocie jak dobrze kojaże i alarm ?? F/4WHL ANTISKID -->ASR z forum wyczytałem,ale moge sie mylić F/GER --> wtf :?: Area EUC Grade EP2 nie znaju a reszta to gra,4 szyby w prądzie,skórkowa kiera,16 alu,radio kaseciak + 6 głośnikow,poduchy(ale zastanawiam sie czy nie mam 4,bo na allegro piszą ze maja :?: ) To tyle jak mi sie coś wspomni to dam znać,dzieki bardzo za info,bo troche sie zestresowałem na poczatki jak nie chciało mi nic pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Prawie dobrze rozszyfrowałeś. Jeżeli chodzi o ten antihijack to u mnie tez to jest a nie mam alarmu. Chodzi o układ centralnego - po otwarciu z kluczyka otwierają Ci się tylko drzwi kierowcy - żeby otworzyć resztę trzeba nacisnąć przycisk z konsoli albo drugi raz na kluczyku. W ten sposób żaden intruz nie dostanie się do środka albo nie otworzy bagażnika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jeszcze tylko mnie 2 rzeczy zastanawiają: /4WHL ANTISKID --> ASR z forum wyczytałem,ale moge sie mylić F/GER --> wtf A reszta tak jak VIN podaje to sie zgadza Jak kupiłem moją Primerke to na początku nei czailem za bardzo o co lata z tymi zamkami,że tylko kierowca sie otwiera z poczatku heh Także jak Byś mi to jeszcze rozszyfrował to juz całkiem bym był :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mhm no to moje wątpliwości sie rozwiały tylke te F/GER nier wiem co to jest nadal Napewno coś zwiazane z przodem (front) lecz dalsza fraza jest mi nieznana :/ Pozdro i dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mhm no to moje wątpliwości sie rozwiały tylke te F/GER nier wiem co to jest nadal Napewno coś zwiazane z przodem (front) lecz dalsza fraza jest mi nieznana :/ Pozdro i dzieki za info Mam nadzieję że ma to u Cibie związek z całym samochodem a nie tylko przodem. To nic innego jak tylko wersja sprzedana na rynek niemiecki i tyle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sprinter000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 :564: :030: Dzieki kolego za pomoc jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ponawiam prośbę : SJNTFAP12U0157525 Przepraszam że tak długo :-) Model : TTFALSYP12TGBM--D- Model series : P12 Prod M/Y : 02/04 Colour : AX5 - (ROMA RED PEARL ) rzymska czerwona perła ?? :-) Int. colour : (wnętrze ) - grey Body : W Engine : F9Q - czyli chyba francuski 1,9 dCi Eng PWR : 88KW Grade : ELEGANCE Trans : F6 Wyposażenie : ASCD2:F/CRUISE CONTROL HIFI3:F/NAVIGATION,7IN MONITOR REGEH:F/HOL Tyle udało mi się ustalić [ Dodano: Sro 30 Lip, 2008 21:27 ] Witam, Pablo czy możesz mi mój VIN sprawdzic : jn1tdaw10u0010808Na ruskich stronach patrzylem i nic nie pokazuje Model : TVCALFFW10NGA-NBSC Model series : W10 Prod M/Y : 0193 Colour : AH3 - Red Int. colour : G ( black) Body : W Engine : CD20 Grade : SLX Trans : Manual Wyposażenie : POWERED DOOR WINDOW SPEAKERS & POWERED ANTENNA HEAD LAMP AIMING LEVELIZER REAR HEATER DUCT & ROPE HOOK ROOF RACK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ludek76 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam. Również mam prośbędo kolegi Pablo2311. VIN mojego N14 na ruskiej stronie nie został rozpoznany... JN1FCAN14U0153598, ponoć 95r, ale niekoniecznie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Marcin Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ludek76 : Model : FAVALDFN14EGABBCDA Model series : N14 Prod M/Y : 12/94 Colour : FK1 - BLUEISH GREEN METALLIC Int. colour : GRAY Body : 5HB Engine : GA14DE Grade : LX Trans : MT - ( manual ) Wyposażenie : 2 SPEAKER POWER STEERING & SPLIT SEAT TILT STEERING - wspomaganie, dzielone siedzenie, regulacja nachylenia ( kolumny kierowniczej ?) COLORED BUMPER TIRE 175/70 SR 13 & 13 INCH FULL- COVER AUTO DOOR LOCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ludek76 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ludek76 : Model : FAVALDFN14EGABBCDA Model series : N14 Prod M/Y : 12/94 Colour : FK1 - BLUEISH GREEN METALLIC Int. colour : GRAY W środku mam czarrno. Body : 5HB Engine : GA14DE Grade : LX Trans : MT - ( manual ) Wyposażenie : 2 SPEAKER POWER STEERING & SPLIT SEAT TILT STEERING - wspomaganie, dzielone siedzenie, regulacja nachylenia ( kolumny kierowniczej ?) Tak, szkoda,ze tylko w pionie... COLORED BUMPER ? TIRE 175/70 SR 13 & 13 INCH FULL- COVER AUTO DOOR LOCK Podziękowania dla kolegi Pablo :564: Najbardziej ucieszył mnie rocznik, bo obawiałem się,że jest z prze 93, a papierach mam 95. Wiedziałem, że jest coś przekombinowane, są wszystkie 4 el. szyby a w opisie ich nie ma. Inna tapicerka na fotelach i inna na boczkach...? Grill też jest ze starego modelu. Jeszcze raz DZIĘKI. Pozdrawiam. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macig7 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 do Pablo2311 a czy byłbyś w stanie podać mi opis mojej "Stefy" SJNTEAP11U0445073 Na rosyjskiej stronie niestety nic mi nie wyświetliło z góry dzk,pzdm Macig7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 do Pablo2311 a czy byłbyś w stanie podać mi opis mojej "Stefy" SJNTEAP11U0445073 Na rosyjskiej stronie niestety nic mi nie wyświetliło z góry dzk,pzdm Macig7 Model : TATALUFP11EGARA-AX Model series : WP11E Prod M/Y : 12/99 Colour : KL0 - Silver Int. colour : K - grey Body : W -Wagon Engine : QG18DE Grade : EP2 Trans : F5 Wyposażenie : ABAGS:DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG ACON2:F/AIR CON AIRPD:F/ANTI POLLUTION F/SIN BLTT5:3PT RR CTR BELT CLASR:F/SPORT CNET2:CARGO NET KYLS2:F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK LMPF6:F/FOG LAMP PWDW3:FR &RR PWR WINDOWS REGEG:F/GER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macig7 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dziękuję Paweł , a czy mogłbyś mi nieco objaśniś po polsku opis wyposażenia , ,zaczynając od trzeciej linii ? dzk, MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 AIRPD:F/ANTI POLLUTION F/SIN - ? coś związanego z kontrolą zanieczyszczeń, spalin BLTT5:3PT RR CTR BELT - trzypunktowy, tylni, środkowy pas CLASR:F/SPORT - ? CNET2:CARGO NET - siatka bagażnika KYLS2:F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK - centralny i antynapad LMPF6:F/FOG LAMP - lampy przeciwmgielne PWDW3:FR &RR PWR WINDOWS - elektryczne szybki przód i tył REGEG:F/GER - kraj pochodzenia GERMANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi