Gość flo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Cześć, do Pablo2311 Czy mogę prosić o rozkodowanie: SJNTDAP11U0403276 ? pozdrawiam, flo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie byłoby prościej i bardziej użytecznie, gdyby posiadacze tych programów/linków do rozkodowywania podzielili się nimi z resztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Nie byłoby prościej i bardziej użytecznie, gdyby posiadacze tych programów/linków do rozkodowywania podzielili się nimi z resztą? Byłoby i jest Zerknij na stronę 7 tego tematu - drugi post od dołu - masz link do programu. Na kolejnej stronie masz jeszcze nawet dokładną instrukcję, jak zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość flo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Dzięki za pomoc. Programik chodzi. VIN rozkodowany. Pozdrawiam, flo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam! Jestem tu pierwszy raz i pozwalam sobie odrazu poprosić o pomoc w rozszyfrowaniu mojej Primery. Nr VIN SJNBFAP12U0156396. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianek117 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 witam mam pytanie które literki oznaczają nazwę koloru?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam! Jestem tu pierwszy raz i pozwalam sobie odrazu poprosić o pomoc w rozszyfrowaniu mojej Primery. Nr VIN SJNBFAP12U0156396. Z góry dzięki. Model : BTFALSYP12TGB----- Model series : P12E Prod M/Y : 01/04 Colour : KY0 - SILVER METALLIC Int. colour : GREY Body : SEDAN Engine : F9Q ENGINE POWER : 88KW Grade : ELEGANCE Trans : F6 - manualna 6-cio biegowa Pochodzenie : ITALIA wyposażenia nie pokazuje :/ [ Dodano: Czw 14 Sie, 2008 01:23 ] witammam pytanie które literki oznaczają nazwę koloru?? pozdrawiam Podaj proszę VIN to Ci sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damianek117 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 sprawdzałeś mi VIN kolego już. ale chcem wiedzieć jak jest zaznaczony kolor bo kolega jedzie do holandi i ma kupić mi błotnik a tylko kazał mi podać dokładny kolor z tabliczki znamionowej. I stąd to zapytanie gdzie to można znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Według NF symbol koloru to JP1 czyli GREENISH YELLOW PEARL METALLIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No to zobaczmy co siedzi w moim nowym nabytku SJNFDAP11U0103806 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No to zobaczmy co siedzi w moim nowym nabytku SJNFDAP11U0103806 VIN SJNFDAP11U0103806 Make NISSAN Model Primera Engine displacement, ccm 2000 Description of engine diesel, CD20T Body type hatchback Drive FWD Period of produce 06.1996-2002 Country of origin UK Manufacturer Nissan Market Europe Sequential number 103806 Gratki wieszaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 VILQ tyle to ja wiem, ale reszta na ruskich stronach się nie pokazuje,albo błędny VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abstainer Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Pablo, wielka prosba... ustalisz mi rocznik? bo nie moge jakos tego ogarnac na tych www. wszystko pokazuje ale nie rocznik.... jezeli mozesz .... to moj VIN JN1FJAN14U0015984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Coś mi ten programik nie chce załadować tych plików :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Pablo, wielka prosba... ustalisz mi rocznik? bo nie moge jakos tego ogarnac na tych www. wszystko pokazuje ale nie rocznik.... jezeli mozesz .... to moj VIN JN1FJAN14U0015984 Proszę bardzo : 04/92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 czyli jaki to jest kolor ciemny czy jasny ?? External color BR7 - MID BLUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Pablo2311 jak mozesz to daj linka to katalogu z P12 Ok spróbuję wrzucić to na rapidshare, z tym że to prawie 600mb oto link : p12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Mógłby ktoś rozkodowac mi ten numerek? SJNFEAD(lub P) 11U0434468 skomplikowana ta instalacja... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek78 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Może ktoś dałby radę ten Vin SJNFCAP11U0493876 rozkodować Ciekaw jestem co kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Bombel, dzięki...będzie piwko zupełnie tak jak mam VIN...nic mnie nie zaskoczyło :diabel: ....a ksenonów tam nie wyczytałeś? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek78 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Wielkie dzięki. A teraz ciekawostka. Auto sprowadzone z niemiec. W tamtejszym dowodzie rok 2001. Na badaniu technicznym w Polsce Rok prod. 2001. Wyposażenie się zgadza, no prawie (brak wykończenia w drewnie). Auto w podpisie to już historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek78 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dzięki, tylko jeszcze to wykończenie w drewnie mnie zastanawia (czy przypadkiem "uczciwy" pan handlarz mi czasem kierownicy i reszty nie wymienił). W każdym razie jeszcze raz wielkie dzięki Bombel za okazaną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek78 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Ok, gałka zmiany biegów normalna radio też stadart nissana ale bez okleiny. Mam zamiar się jutro nią wybrać na spot na Bemowie. tam się okaże czy kupiłem auto na lata czy grata. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 A masz regulacje swiateł miedzy fotelami lub kolo zegarów??jest-między fotelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 mam ksenony jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi