Gość misztan Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 slawek1956 poczytaj początek tego wątku, chyba Pablo ma cała baze wraz z autami które mają kierownice z prawej strony Dzięki ale ja mam kierownice z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tobie rozkodowałem Vin trochę niżej Model : FVCALDFP11TGAZPLGJ Model Series : P11E Prod M/Y : 05/98 Color : 326 (white) Int.Color : K (Grey) Body : 5HB Engine : CD20T Area : EUC Grade : SX Trans : F5 Drivers Airbag & RR Headrests & Keyless Entry Model C Radio W/CD Autochanger 15"Bright Finish Alloy Wheels & FR Power Windows Air Conditioning _FR FOG Lamps Less Grade Badge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Bardzo proszę o rozkodowanie, koniecznie z tłumaczeniem na polski ponieważ nie znam angielskiego i w ogóle jestem "zielona" SJNFEAP11U0391908 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawek1956 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kamilos wyslalem priva,moze cos z tego bedzie,dzieki [ Dodano: Pią 03 Kwi, 2009 23:59 ] w w vinie ruskim wypalilo mi,ze mam ga14 silnik? bzdura czy nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie przyjmuj się tym na tych stonkach wychodzą różne bzdury ja się trochę wku**** jak mi pokazał że to rocznik 91 i jakieś ubogie wyposażenie ale jednak po dokładnym sprawdzeniu wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mam prośbę możecie mi rozkodować mój vin SJNFCAP11U0342051 Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 mam prośbę możecie mi rozkodować mój vin Model : FBYALFFP11FGALCFCZ Model Series : P11E Prod M/Y : 02/99 Color : DV0 (Classic Green) Int.Color : K (grey) Body : 5HB Engine : SR20DeL Area : EUC Grade : SLX Trans : F5 Side Airbag _ketless Entry 6 Speakers FR And RR Power Windows Air Conditioning & Anti-Lock Breakes & FR Fog Lamps Controlled Emissions & Wood Trim & Less Grade Badge & Outside Air-Temperature Gauge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artus1208 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wiatam ja tez z prośbą o rozkodowanie VIN bede bardzo wdzięczny Sjnbaap10u0324844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Wiatam ja tez z prośbą o rozkodowanie VIN bede bardzo wdzięczny Sjnbaap10u0324844 VIN-Code: SJNBAAP10U0-324844 Model : BAYALFFP10SGA-84A5 Model Series: P10E Prod.M/Y : 1292 Color :# : AG2 Int.Color G BODY : S ENGINE : GA16DS AREA_DRV : EUC.2WD GRADE : SLX TRANS : F5 15 POWER STEERING & POWER SUNROOF 16 POWER WINDOWS 17 POWER ROD ANTENNA & 4 SPEAKER 18 RR HEATER DUCT Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artus1208 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepial1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja też już przeleciałem wszystkie stronki z dekodowaniem vinu ale niestety na tej rosyjskiej nissanowej nic się nie pokazuje a reszta jest bardzo uboga nawet z translatorem google,więc również prosiłbym o pełne odkodowanie mojej primki jeśli można nr vin JN1TAAW10U0065395, a jest jakis system na odszyfrowanie tego kodu czy to poprostu dane z bazy nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja też już przeleciałem wszystkie stronki z dekodowaniem vinu ale niestety na tej rosyjskiej nissanowej nic się nie pokazuje a reszta jest bardzo uboga nawet z translatorem google,więc również prosiłbym o pełne odkodowanie mojej primki jeśli można nr vin JN1TAAW10U0065395, a jest jakis system na odszyfrowanie tego kodu czy to poprostu dane z bazy nissana. Model : TAYALFFW10EGAG4ABL Model Series : W10 VIN-Code : JN1TAAW10U0-065395 Prod.M/Y : 0496 Color : KG1 Int.Color : G BODY : W ENGINE : GA16DE AREA : EUC GRADE : SLX TRANS : MT 18 POWERED DOOR WINDOW (FR DOOR ONLY) 17 6 SPEAKERS & POWERED ANTENNA & AIR CONDITIONER 14 ANTI LOCK BRAKE SYSTEM (ABS) & ROAD WHEEL COVER Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przepial1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzięki Bart super i widzę że wszystko się zgadza co do joty,jednak mam super źródło do kupna aut z pierwszej ręki i się sprawdza.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzięki Bart super i widzę że wszystko się zgadza co do joty,jednak mam super źródło do kupna aut z pierwszej ręki i się sprawdza.Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzieki Nie ma za co. Szkoda że jeszcze przebiegu nie umiem ustalić ale myślę że to kwestia czasu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolf1973 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 czy wiecie, co to może oznaczać: AIRPD: F/LOW POWER ENG REGEG: F/GER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Prosiłbym o zdekodowanie takiego VIN-u: SJNBCAP10U0224405 Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Model : BBYALUFP10ESA-2-A- Model Series : P10E Prod M/Y : 04/92 Color : AG2 (Red) Int. Color : G (off Black) Body : S Engine : SR20De Area : EUC.2WD Grade : GT trans : F5 power Sunroof Power Rod Antenna _4 Speaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czy moze ktos rozszyfrwac mi moja micre po VIN SJNEAAK11U0640955 Chodzi mi szczegolnie o kod lakieru i rocznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Amster rok produkcji to 1997, Maj Kod lakieru to DR5 (Turquoise Green) Teraz reszta Model : EAEALBFK11EFA-1F-1 Model Series : K11E Prod M/Y: 05/97 Color : DR5 Int.Color : K (gray) Body : 3HB Engine : CG10De Area : EUB (Europe Group B ) Grade : L Trans : F5 Body Coloured Bumpers & Power Steering Side Guard Mounting Trip Meter + Digital Clock & Rear Spoiler & Rear Wash/Wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amster Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Amster rok produkcji to 1997, Maj Kod lakieru to DR5 (Turquoise Green) Teraz reszta Model : EAEALBFK11EFA-1F-1 Model Series : K11E Prod M/Y: 05/97 Color : DR5 Int.Color : K (gray) Body : 3HB Engine : CG10De Area : EUB (Europe Group B ) Grade : L Trans : F5 Super..wszystko sie zgadza...serdecznie dziekuje. Body Coloured Bumpers & Power Steering Side Guard Mounting Trip Meter + Digital Clock & Rear Spoiler & Rear Wash/Wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Model : BBYALUFP10ESA-2-A-Model Series : P10E Prod M/Y : 04/92 Color : AG2 (Red) Int. Color : G (off Black) Body : S Engine : SR20De Area : EUC.2WD Grade : GT trans : F5 power Sunroof Power Rod Antenna _4 Speaker Dzięki. Myślałem, że wyjdzie jakaś specjalna wersja i coś więcej z wyposażenia (mam podgrzewane fotele i wycieraczki na reflektorach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 SNJBAAP10U0189708 ja prosiłbym tylko o kod lakieru reszte jak ktos chce tylko rekraacyjnie L( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 SNJBAAP10U0189708 ja prosiłbym tylko o kod lakieru reszte jak ktos chce tylko rekraacyjnie L( Kod lakieru masz na tabliczce na grodzi w komorze silnika. Tylko spisać. A ja z fotki juz Ci powiem AH3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Niestety nie mam twojego autka w bazie dekodera VIN ale marceli ma racje Kod lakieru masz na tabliczce na grodzi w komorze silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi