Gość moti21 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no nie jestem pewien tego AH3 jak mozesz to pokaz mi gdzie na tej fotce to jest? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d833e1601b015bd3.html to nie moje wnetrze ale takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no nie jestem pewien tego AH3 jak mozesz to pokaz mi gdzie na tej fotce to jest? Patrzac od przodu,lewa strona dokladnie na tej tabliczce obok mocowania silniczka wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 dzieki jakos nie zwrociłem na to uwagi albo u mnie nie jest tak czysto jak na tym zdjeciu wiec moze dlatego nie rzuciło mi sie to w oko:) tak tylko mysle jak to AH3 rozkodować na kody lakieru ktore sa w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 tak tylko mysle jak to AH3 rozkodować na kody lakieru ktore sa w sklepach AH3 się domyślam że masz ,bo prawdopodobnie to taka sama wersja P10 jak moja. Z fotki pod postami też to widać. Masz tu stronkę MOTIP-a z kodami lakierów do aut wg,kodu,rocznika. http://www.motip.com/?page=26&mid=0&am...tip&lang=EN A polecam tego Pana z allegro: http://www.moto.allegro.pl/item610462262_l...ory_gratis.html Kupowałem u niego lakier w sprayu (nabijał mi ) do takich małych elementów,dostalem mały słoiczek lakieru gratis i Pan ten na gg oferuje poradę i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Poprosilbym o rozkodowanie czegos takiego chassis no. WHP11-122966 model TCYASUZP11EDA--E-A color, trim KLO G engine SR20(VE) trans axle RE0F06A FP54 Z gory bardzo dziekuje. Auto czeka jeszcze w porcie na zaladunek. Prawdopodobnie bedzie na miejscu 8 czerwca. Ciekaw jestem jak wiele i jakie informacje mozna wyczytac z tego numeru VIN. Pozdrawiam....acha jakby co to zwariowalem na punkcie aut JDM...czy dobrze trafilem(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 niestety kolego marceli sie pomylileś bo na mojej tabliczce jest AH2 G nie wiem co oznacza to G moze dotyczy czegos innego bo jest tak 2cm od tego ah2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 niestety kolego marceli sie pomylileś bo na mojej tabliczce jest AH2 Podałem ci link do strony motipa przecież.Wklep sobie tam gdzie trzeba to AH2 i zobaczysz ze to kolor taki sam ale inny odcień. Ja mam AH3 Ty AH2 ale to nadal wisnia perła. Tym G sie nie stresuj. To nieważne. Twój kod to AH2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Lekki Off-topic Witam wszystkich. Poprosilbym o rozkodowanie czegos takiego Neutrino Color : Silver ( srebrny) Silnik : SR20VE (jeden z kilku silników benzynowych (2.0) montowanych np. w Primerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Lekki Off-topic Witam wszystkich. Poprosilbym o rozkodowanie czegos takiego Neutrino Color : Silver ( srebrny) Silnik : SR20VE (jeden z kilku silników benzynowych (2.0) montowanych np. w Primerach Dziekuje, a cos wiecej mozna odczytac bo tyle to generalnie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no i rozkodowalem sobie moja primerke i...... moja primera z 2002 r jest z roku 2000? i mam silnik GA16DE W papierach jest ze 2002r, chyba ze papiery wypelnili wg pierwszej rejestracji duza roznica jest miedzy QG a GA? mam 73KW... moze GA jest bardziej podatny na mody? [ Dodano: Sro 29 Kwi, 2009 15:35 ] GRADE: EP2 TYPE Код региона: EL1 Внешний цвет: KH3 Внутренний цвет: K tego to juz nie rozgryzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Dziekuje, a cos wiecej mozna odczytac bo tyle to generalnie wiem. To są najważniejsze rzeczy [ Dodano: Sro 29 Kwi, 2009 20:37 ] jak odkoduje resztę to dam ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 [ Dodano: Sro 29 Kwi, 2009 20:37 ]jak odkoduje resztę to dam ci znać OK! Dziekuje i czekam w takim razie na wiecej. Przede wszystkim chodzi mi o to by porownac to co jest w VIN ze stanem faktycznym, czyli "czy i co" zostalo zminione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Z tego co ty podałeś to nie wiele rozkoduje podaj numer VIN to rozkodujemy o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Z tego co ty podałeś to nie wiele rozkoduje podaj numer VIN to rozkodujemy o wiele więcej Mam tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kurcze nie masz Dowodu Rejestracyjnego albo jakiś dokumentów w których jest VIN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Kurcze nie masz Dowodu Rejestracyjnego albo jakiś dokumentów w których jest VIN ?? Na razie nie Auto stoi tysiace kilometrow od mnie w porcie w Yokohamie i czeka na zaladunek. Dokumenty bede mial wyslane jak samochod trafi na poklad statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 aaa to takie buty A ten samochód ma kierownice z lewej czy prawej strony ?? Teraz nic nie mogę ci pomóc jak dostaniesz dokumenty i podasz VIN to będziemy mogli działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neutrino Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 aaa to takie buty A ten samochód ma kierownice z lewej czy prawej strony ?? Teraz nic nie mogę ci pomóc jak dostaniesz dokumenty i podasz VIN to będziemy mogli działać Kazdy, prawdziwie japonski samochod ma kiere po prawej stronie A tak na serio...ma kierownice z prawej strony jak wiekszosc aut produkowanych na rynek Japonski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A, Sorki nie doczytałem ze to autko sprowadzane z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider-86 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mogę prosić kogoś o sprawdzenie mojej p12 po VIN-ie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Mogę prosić kogoś o sprawdzenie mojej p12 po VIN-ie ? Jasne że można. Tylko skąd go mamy wziąć ?? No chyba że mamy go sprawdzić po WINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider-86 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Po WINIE lepiej nie bo jakieś pierdoły wyjdą... np że mam 6 biegów do tyłu i jeden do przodu albo coś w tym stylu VIN: SJNTFAP12U0119205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Po WINIE lepiej nie bo jakieś pierdoły wyjdą... np że mam 6 biegów do tyłu i jeden do przodu albo coś w tym stylu VIN: SJNTFAP12U0119205 VIN code SJNTFAP12U0-119205 Model TTFALSYP12TGB----- Model series P12E Prod.M/Y 0503 Color :# BW9 Int. Color G Body W Engine F9Q Eng Pwr 84 kW Grade ELEGANCE Trans F6 REGEG: F/GER Tylko tyle wykazało z wyposażenia niestety. Chyba że masz jakiś pełniejszy zestaw literek w rubryce MODEL to da się ustaliż więcej. Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Po WINIE lepiej nie bo jakieś pierdoły wyjdą... np że mam 6 biegów do tyłu i jeden do przodu albo coś w tym stylu VIN: SJNTFAP12U0119205 Ostatnia naprawa przeprowadzona w aso w dniu 19.11.2005 przy przebiegu 19412 km. Sprowadzony z Niemiec. Body: WAG WAGON Engine: F9Q 005323 Warranty Start Date: 31/07/2003 Dealer out of Stock date: 31-07-2003 Colour Code: BW9G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi