Gość fabis Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Ja mam przed liftem sedanika i jest w takim samym kolorze co na zewnątrz, a co do liftu to ja mam z grudnia 97 i na pewno niema w nim żadnego liftu. Dodaj jeszcze poprawki w skrzyni biegów po lifcie są troszkę dłuższe biegi czyli dłużej można ciągnąć na każdym biegu, tak gdzieś pisało pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ... Dodatkowo antenkę przeniesiono ze złupka na środek dachu... I to chyba tyle Nie koniecznie ... kolega ma N15 sedana z 1999 roku i ma natenę na słupku ostatnio widziałem też z końca 1998 hathbeka też z anteną na słupku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 ... Dodatkowo antenkę przeniesiono ze złupka na środek dachu... I to chyba tyle Nie koniecznie ... kolega ma N15 sedana z 1999 roku i ma natenę na słupku ostatnio widziałem też z końca 1998 hathbeka też z anteną na słupku Fakt, że w sedanach została na słupku, ale hatchbacki wszystkie miały przeniesioną na tył. Zatem widziany przez Ciebie hatchback był mocno podejrzany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fixxxer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 u mnie jest kolor nadwozia ale bez połysku i im bliżej osi auta tyym tej farby jest mniej aż do jakiegoś takiego zrebrnego wpadającego własnie w kość słoniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Temat bardzo stary ale z racji tego ze bede poprawial bagaznik chcialbym o cos Was poprosic. Czy jest ktos kto ma niemetalizowana Almerke z podloga w kolorze kosci sloniowej (nie musi byc koniecznie hatchback) i moze zrobic fotke bagaznika i jak ona wyglada ? Chodzi mi dokladniej jak jest zrobione przejscie koloru kosci sloniowej w bazowy. A moze ktos jest z Wawy i moge zobaczyc to na wlasne oczka ? Z gory dzieki. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 ja mam 98r ale przed liftem,kolor blachy w bagażniku jest szaro-kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Temat bardzo stary ale z racji tego ze bede poprawial bagaznik chcialbym o cos Was poprosic.Czy jest ktos kto ma niemetalizowana Almerke z podloga w kolorze kosci sloniowej (nie musi byc koniecznie hatchback) i moze zrobic fotke bagaznika i jak ona wyglada ? Chodzi mi dokladniej jak jest zrobione przejscie koloru kosci sloniowej w bazowy. A moze ktos jest z Wawy i moge zobaczyc to na wlasne oczka ? Z gory dzieki. Sławek u mnie w bagazniku cos w takim kolorze wystepuje, mozemy sie gdzies spotkac to obejrzysz. tyle ze moja metalik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 OK napisze PW jesli nikt mi nie przesle fotek Dzieks za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi