Jastrząb Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 spoko spoko jest progress jest dobrze, czekam na części od jednego z forumowiczów i jak już będę miał to wysyłam do firmy aby zrobili poliuretany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -HrrobRy- Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 siema. jak sie dogadasz w IC lub AL to mozna dluzej niz 10 dni. ja np. kupuje czesci i place za nie dopiero pod koniec miesiąca, gdzie juz od np. tygodnia lub dwóch sa na samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Czy jakieś postępy może odnotowano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alib1984 czekam na elementy od Coobcia bo ma poliuretanki i parę gratów on wyjechał i dlatego taki przestój, ostatnio wrócił i już wysyłałem do niego wiadomość aby mi przesłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 To cieszy, bo byłem dziś pod swoim sunnym i sypia mi się gumki przy stabilizatorach i z tyłu w łącznikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHOO Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Witam:) Jak ma się temat poliuretanów do sunnego bo chętnie bym się pisał na komplecik:dribble: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) No właśnie jakoś się tak przystopowało, ponieważ czekam na Coobcia aby przesłał mi części. Jak tylko je dostane to już z górki będzie. Tylko Coobcio coś zapomina, albo ma dni pełne pracy. Edytowane 18 Listopada 2009 przez Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel18PL Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A cenowo jak się ma komplet poliuretanów do nissana?? W ilu procentach zawieszenie 100nx'a pokrywa się z zawieszeniem sunny?? Jeśli w znacznym to byłbym chętny na takie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Hm........no co do ceny nie mogę się wypowiedzieć bo nie ma gotowego produktu, na pewno będzie tańszy niż EnergySuspension i inne z USA i UK. Nie przyglądałem się zawieszeniu 100nx więc nie wiem w jakim stopniu będzie się pokrywało, wiem natomiast że nie trzeba całego kompletnego zestawu kupować, można poszczególne części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wydaje mi się, że większość elementów do 100nx podejdzie, ale najlepiej sprawdzić w katalogach. W necie jest tego masę więc do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Z mojego doświadczenia, wydaje mi się, zawieszenie 100NX i Sunny N14 nie różni się niczym. Tak więc wszystko powinno pasować P&P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Z mojego doświadczenia, wydaje mi się, zawieszenie 100NX i Sunny N14 nie różni się niczym. Tak więc wszystko powinno pasować P&P. Też tak sądzę... Więc tylko czekać teraz na produkt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Mam cały zestaw Energy suspenson na tył jeszcze nie zamontowany, mam to wszystko wysłać do Jastrzębia... Są to bardzo proste dwu częściowe tulejki tak więc może lepiej je sfotografuje i zwymiaruje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jastrząb, żyjesz??? Gumy robią się pilne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 wiem wiem, ale ciągle czekam na graty od Coobcia, już powiedział że zaadresował pocztówkę Jak tylko będę miał wszystko, to zostanie mi opisanie części, co jest co, aby w firmie mieli łatwą segregację i aby nic nie zgubili. BTW. u mnie też już parę części jest do wymiany i też chciał bym dokończyć ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 nooo... już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 dzisiaj zakupiona bardzo ważna rzecz, a mianowicie tuleja tylnego wahacza wzdłużnego a na dniach mocowanie gum stabilizatora i przedni wahacz z mocowaniem tej największej gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wybornie... Po przestoju pojawia się światło w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzisiaj doszły poliuretanki od Coobcia za co bardzo dziękuje i postaram oddać jak najszybciej. Jutro jade opierdzielić typów ze szrota bo na dzisial mieli mi wygrzebać te mocowania i się nie wyrobili. No ale jesteśmy już na ukończeniu w sumie tylko te mocowania i wysyłam do firmy, zobaczymy ile tam im zejdzie, mam nadzieję że jeszcze w tym roku i pod choinkę będzie prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 No ja też taką cichą nadzieję mam, bo ciśnienie na nowy komplecik wzrasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alib1984 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Oki, będę śledził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shogunnn Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) W końcu z różnymi komplikacjami i przypadkami losowymi oraz WIELKĄ POMOCĄ kolegi Jastrzębia i Wszystkim którzy Mu pomogli zorganizować graty WIELKIE DZIĘKI!!! ,udało się co nieco stworzyć http://www.strong-flex.eu/index.php?page=shop.browse&category_id=370&option=com_virtuemart&Itemid=1 Dla forumowiczów NISSAN KLUBU dodatkowy rabat 5% na cały asortyment, w pole KOD RABATOWY wpisać: nissan5 i otrzymujecie dodatkowe 5% upustu na wybrane produkty. Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez shogunnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 może wrócę do tematu potrzebuję tuleje stabilizatora i łaczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overridepl Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Jeżeli ciągle potrzebujesz tych tulei: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dzięki jakieś ponad dwa mieniące temu zakupiłem u nich cały zestaw w wersji żółtej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi