Gość jaceksc Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dlaczego od razu nie pojechałeś zamka i wycieraczki ? jakoś tak jakby czegos za dużo ale to jest tylko moje zdanie a Tobie ma sie przede wszystkim podobac. ale w sumie ok dodam jeszcze, że zderzak bardzo fajnie wygląda i mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wszystko bardzo fajne < naprawde mi sie podoba > tylko może jakis cennik ile to kaski i czasu?? Napewno niejeden byłby chętny zrobić cos takiego - np. ja Tylko że klape raczej zrobiłbym tak jak mieł Profes a tablica na zderzak bez wnęki tylko nadal nie mam pomysłu na podświetlenie :? ale efekt wporzo............... pozdrooooo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dlaczego od razu nie pojechałeś zamka i wycieraczki ?jakoś tak jakby czegos za dużo ale to jest tylko moje zdanie a Tobie ma sie przede wszystkim podobac. ale w sumie ok dodam jeszcze, że zderzak bardzo fajnie wygląda i mi się podoba Witam. Zamka nie wyrzuciłem, ponieważ(tak zresztą jak i wycieraczki) używam go dosyć często. Poza tym już raz zerwała mi się linka od klapy. A co do kosztów to wszystko zrobiłem sam(oprócz końcowego lakierowania). Za materiały wyszło ok.: *lakier (podkład, baza i bezbarwny) - 150zł; *blacha - 20zł; *szpachla - 32zł; *włókno szklana i żywica - 20zł; *lampki podświetlenia od CC ze szrotu - 10zł. To chyba wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 mi się osobiście bardzo podoba. i klapa i zderzak. naklej klubowego stikersa w którymś dolnym rogu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 a moze bys tak opisal krok po kroku jak to zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jak ja wam zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ho ho bo cio? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wszystko bardzo fajne < naprawde mi sie podoba > tylko może jakis cennik ile to kaski i czasu??Napewno niejeden byłby chętny zrobić cos takiego - np. ja Tylko że klape raczej zrobiłbym tak jak mieł Profes a tablica na zderzak bez wnęki tylko nadal nie mam pomysłu na podświetlenie :? ale efekt wporzo............... pozdrooooo............ Teraz tak mi przyszlo do glowy, ale trza by bylo sprawdzic, gdyby tak zrobic linijke LED-ow nad tablica.... Ramki dopiero zamawiam, ale moze byloby w nich tyle miejsca :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 czego? Że macie tyle czasu, żeby się bawić w takie rzeczy... Ja przez 2 tygodnie nie mogłem znaleźć chwili, żeby wymienić olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 hehe zgadzam sie z kolega piomal ja swoje bebny i zaciski malowałem na 2-ie raty najpierw jeden beben a pozniej reszte ... :wink: Doba powinna trwac 38h hehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 czego? Że macie tyle czasu, żeby się bawić w takie rzeczy... Ja przez 2 tygodnie nie mogłem znaleźć chwili, żeby wymienić olej. Bo to hobby jest, a wymiana oleju obowiazek 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matimon Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No niestety czasu na takie przróbki trzeba troche. Mi to w sumie zajęło prawie 2 tygodnie, ale to głównie dlatego że pracuje przez 8 godz dziennie. Najgorzej było wytrzymac te 2 tyg bez samochodziku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 No ja ostatnio tez nie mam czasu, bo czasem nawet 12h z nadgodzinami robię. Najlepiej zebrać się w jakiś weekend, wstać zanim żona i dziecko się obudzi... i taka cisza w domu jest. Wtedy można usiąść i w końcu coś sobie "stuningować" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 WSTAC ZANIM ZONA I DZIECKO SIĘ OBUDZI i wiertarką:PP hehe. ja po pracy ostatnio felgi czyscilem i malowałem do 22 to robiłem:P ;] ale teraz nie mają plomieni w kolorze rdzy:P;] :wink: dzis bede kombinował z obrotkiem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 WSTAC ZANIM ZONA I DZIECKO SIĘ OBUDZI i wiertarką:PP hehe.ja po pracy ostatnio felgi czyscilem i malowałem do 22 to robiłem:P ;] ale teraz nie mają plomieni w kolorze rdzy:P;] :wink: dzis bede kombinował z obrotkiem;] Co do felg to wulkanizator mi podsunal pomysl zeby na Kartuska zawiezc - kolesie robia piaskowanie + malowanie proszkowo za 30/kolo. Nie jechalem robic, bo pomyslalem ze zalatwie to za jednym zamachem ze zmiana opon, a na razie nie mam tyle funduszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 30 od koła to w sumie ładnie;]ja swoje pomalowalem za 50 zł:]tyle mnie farbki wyniosły;] wlasnie teraz jestem w trakcie malowania lusterka jednego bocznego , ale cos kurcze kiepsko to wyjdzie (tak mi sie wydaje ;] z daleka luz ale z bliska to mozna by sie czepic:P teraz farba schnie a za chwile druga warstwa;] :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 W Płocku piaskowanie + lakierowanie 80zł od felgi. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raz111 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 witam! a niemożna by bez naspawania blachy ? na samym włóknie szkalnym żywicy i szpachlówce? aj mam 2 klape i zdeżak do przerobienia wiec moge robić na raty niepozostawiająć auta w garażu też dobra opcja. P O Z D R O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi