alexvq35 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Okej. Ja po wymianie pompki zalałem dot4 właśnie. Nic się nie dzieje już 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ktoś się orientuje gdzie można dostać sprzęgło i dwumasę do Zetki HR , oprócz ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 2700zł + prowizja i wysyłka z GB nówki sztuki Ja taki zestawik zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) 2700zł + prowizja i wysyłka z GB nówki sztuki Ja taki zestawik zamówiłem Te części o których mówisz są do wersji DE. Do HR są inne graty. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi