Krakus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Rocznik 2009 przed liftingiem Teraz przeczytałem Twój wcześniejszy post, dzięki. Edytowane 30 Października 2011 przez Krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) kup tani odtwarzacz mp3, pojemny i ładuj tam pliki mp3, kabel mini-jack -> mini-jack potem ustaw w menu radio źródło dźwięku na AUX, odpal odtwarzacz i puszczaj odtwarzacz spoko uzywany nawet z allegro, np. iriver, sony, sansa clip, itp Edytowane 30 Października 2011 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK1952 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A tak przy okazji . Umiejscowienie tych gniazd to porażka szalonych konstruktorów Nissana. Trzeba szukać krótkich pamięci USB , bo inaczej ograniczają miejsce w schowku .A ja tam trzymam zapasowe okulary słoneczne i korekcyjne ,przewody zasilajace telefony,przejściówkę 12V USB, latarkę, uniwersalny scyzoryk , podręczne lekarstwa i inne klamoty typu "przydasie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) A tak przy okazji . Umiejscowienie tych gniazd to porażka szalonych konstruktorów Nissana. Trzeba szukać krótkich pamięci USB , bo inaczej ograniczają miejsce w schowku .A ja tam trzymam zapasowe okulary słoneczne i korekcyjne ,przewody zasilajace telefony,przejściówkę 12V USB, latarkę, uniwersalny scyzoryk , podręczne lekarstwa i inne klamoty typu "przydasie". 1. porażka jedna z co najmniej kilku w tym aucie, jednak nie ma rzeczy idealnych 2. można spokojnie poratować się krótką, gustowną przedłużką USB Edytowane 30 Października 2011 przez paba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 kup tani odtwarzacz mp3, pojemny i ładuj tam pliki mp3, kabel mini-jack -> mini-jack potem ustaw w menu radio źródło dźwięku na AUX, odpal odtwarzacz i puszczaj odtwarzacz spoko uzywany nawet z allegro, np. iriver, sony, sansa clip, itp Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Juz pisalem o tym..., polecam nano pendrive Tu ich pełno: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&order=pd&string=nano+pendrive&change_view=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Juz pisalem o tym..., polecam nano pendrive Tu ich pełno: http://allegro.pl/li...e&change_view=1 EMTEC nie zawsze jest wykrywany. U mnie w NC nie działa. Próbowałem innych i było podobnie. Dopiero Verbatim (http://allegro.pl/nowy-mini-pendrive-usb-verbatim-8gb-audio-i1882065825.html) zdaje egzamin i śmiga poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czy macie jakieś doświadczenie względem przenośnego dvd montowanego na zagłówki. Chciałbym coś kupić, aby dzieci z tyłu się nie nudziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Czy macie jakieś doświadczenie względem przenośnego dvd montowanego na zagłówki. Chciałbym coś kupić, aby dzieci z tyłu się nie nudziły. Tak kolego montuje córce dvd na dłuższe przejazdy; wygodne i praktyczne jedynie co to pasażer może narzekać bo ja mam tak o rozwiązane,że mocowanie na zagłówku jest na plastikach, ale raczej to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ax99 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Tak kolego montuje córce dvd na dłuższe przejazdy; wygodne i praktyczne jedynie co to pasażer może narzekać bo ja mam tak o rozwiązane,że mocowanie na zagłówku jest na plastikach, ale raczej to nie problem. ja tez przenosne dvd...montuje na zagłowku ale na szerokich czarnych gumach krAWIEckich....malo widoczne i praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja mocowałem jeden trochę większy między siedzeniami do taśmy rozciągnięty od zagłówka do zagłówka. Obsługiwał dwóch małych pasażerów z tyłu. Ostatnio przerzuciliśmy się na audiobooki i to rozwiązanie zdecydowanie POLECAM. 6 godzin słuchania Tomka Sawyera i absolutnego spokoju z tyłu, bezcenne. Prawie nie mogliśmy się doczekać drogi powrotnej bo czekała "Tajemnicza Wyspa" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi