em Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) dobrze wyczytales coś się spóźnilem Edytowane 26 Stycznia 2010 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Jak przeszczepisz będziesz mocny. Nie wiem czy jest sens. Stoi na allegro frontier po spaleniu, może się opłaca go wziąść na przeszcep mostu, ale inne są wały, krzyżaki... Dużo roboty! Kup poprostu frontier'a Edytowane 25 Stycznia 2010 przez szczureczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 myślę, że uda się przeszczepić same tarcze... jak się trafi kumata firma która się tego podejmie. Podejrzewam, że mosty są takie same... .. czy się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Myślę, że się mylisz...Wątpie, żeby mosty były takie same. Jak mi podasz e-mail na priv prześlę Ci manuala. Nie ma tam numerów części, ale jest rozrysowane co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W przypadku "transplantacji" tarcz z Jeepa ZJ do XJ robi się to bez problemu... więc może jakaś analogia i w tym wypadku jest (tak sie pocieszam) mail: ryszard.lewandowski@intrachem.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zdjęcia amerykańskiej navary po facelifcie. http://uftringnissan.com/Model.aspx?d=240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R35 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Szanowne Kolezanki i Koledzy "nowa" D40 i R51 otrzymaja nowy silnik V9X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jest już oficjalny cennik na Polskę, dane techniczne oraz spis wyposażenia: http://nissan-online.webvilag.com/pricelist/download?file=4_7_4 Silnik wygląda na ten sam 2,5 dci, ale ma chyba wgrany inny program, ponieważ moc wynosi 190 KM i 450 Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Silnik wygląda na ten sam 2,5 dci, ale ma chyba wgrany inny program, ponieważ moc wynosi 190 KM i 450 Nm. Mogę się założyć że jak by z chamować ten nowy zestaw to miał by dokładnie takie parametry co nasze powinny mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Wynika z tego, że nowa Navara ma: - przekonstruowane lamp (ksenon niedostępny) - nowy grill - nowy zderzak ze wbudowanymi, lakierowanymi spryskiwaczami - nowa maska - nowe zderzaki Kod silnika to YD 25 Kai3, 13% niższe spalanie, 10,7 sek do 100 zamiast 11,6 Nowy licznik, kamera cofania, ogranicznik prędkości, stacja multimedialna z 9gb hdd. A i nowe tapicerki drzwi i materialy obic. Akurat mi sie leasing konczy w czerwcu wiec w grudniu kupie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 W tabeli z wyposażeniem jest ESP. Napęd nadal ten sam bez centralnego mechanizmu różnicowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja tam się skuszę na benzynę z USA... Jak tego gdzieś opchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) W końcu nie ma bębnów Napęd nadal ten sam bez centralnego mechanizmu różnicowego. Gdzie to wyczytałeś ? Edytowane 23 Lutego 2010 przez Sygma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wnioskuję tak z oficjalnej broszury. Nie ma tam ani słowa o tym, oprócz tego, że jest 4wd. Na zdjęciach nowego wnętrza samochodu w serwisie netcarschow.com widać pokrętło z funkcją auto, ale jestem pewien, że to jest wnętrze pathfindera, a przez pomyłkę podpisane navara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 luk, mój znajomy gdzieś spotkał w necie informację reklamową o inteligentnym systemie napędowym w Navarze. Sam nie wiem co o tym myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bruteforce Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widze ze tego jeszcze nikt nie zamiescil. NAvcia bedzie miala 3 litrowy silnik 231KM i 550Nm http://www.autocentrum.pl/newsy/nowosci/nissan-nowy-diesel-pod-nowa-maska-2010-02-24/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Jakoś słabo sobie wyobrażam jazdę z takimi parametrami silnika w samochodzie o zawieszeniu Navary bez możliwości zapięcia napędu 4x4 "full time" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No ja mam silnik jaki mam i powiem że trzeba głaskać pedał gazu bo można stać i palić gumę... Wciska w fotel. I nie mam bocianów pod maską tylko ładnie brzmiącą V6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ale chyba nie masz 550Nm w bardzo niskim zakresie obrotów a i tak wiesz, jak się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No w standardzie ma 281 funtów, to coś koło 381 Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 To chyba kaczka - nikt inny nic nie wie o tym... I całe szczęście bo byśmy mieli trudny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 No nie wiem, od dawna czytało się o tym silniku 3.0 V6 w Navce i Path'cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 4.0 kolego No w europie benzynę to można tylko w pathu. Ale w lekkim pick-upie też jest świetny. Ja tam polecam, nie zawiodłem się, aczkolwiek był trochę inwestycji bo trafił mi się zaniedbany model. No i oczywiście tańszy A miał być D22 a tu taką niespodziankę do domu zwiozłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_212 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Tak powracając do tematu Znalazłem gdzieś w internecie wzmiankę o tym, że do Nissan Navary/Pathfindera po liftingu, renault zamierza wrzucić nową jednostkę 3.0 Diesel, jeśli dobrze pamiętam o mocy 240 km i momencie 560 Nm. Ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taransan Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 bardzo ciekawie. gówno z renault w czasie kryzysu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi