rosan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam serdecznie.W najbliższym czasie będe zmieniał świece -czy ma ktoś namiary gdzie moż na je zakupić w rozsądnej cenie ,w miejscowym sklepiku zaproponowali prawie 100PLN ZA SZTUKĘ.Pozdrawiam i życzę jak najniższych cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 5$ za sztuke NGK w sklepie na rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 no to opłaca się przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 jasne. wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 kurde a ja wypatrzylem za komplet 112 $ zielonych ,, sie mi wydawalo ze to lekka przesada............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 witaj Nie wiem jaka wersje maximy masz i czy mieszkasz w Warszawie ale dla wersji amerykanskiej sa dwa rodzaje swiec:oczywiscie platynowe i w pewnej czesci platynowe.Oba rodzaje sa przeznaczone dla modelu 3.0 Ich cena to 26zl zwykle po czesci platynowe i 45 zl platynowe.Sa dostepne w Warszawie w firmie POLTEX sprzedajacej czesci dla samochodów amerykanskich,Z tego co wiem obecnie nie maja tych platynowych ale sa do sprowadzenia w ciagu misiaca. pozdrawiam HALAK Witam serdecznie.W najbliższym czasie będe zmieniał świece -czy ma ktoś namiary gdzie moż na je zakupić w rozsądnej cenie ,w miejscowym sklepiku zaproponowali prawie 100PLN ZA SZTUKĘ.Pozdrawiam i życzę jak najniższych cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 dzięki za informacje-masz może jakieś bliższe namiary adres,telefon... .dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 telefonu nie znam a adres to ul.żwirki wigury przy Skrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bistur Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Platynowe świece do 3000 są po 85 PLN. w sklepie internetowym www.netcar.pl Wymiana co 90.000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 :roll: troszkę straciłem pewność :oops: jakie przawdłowe oznaczenie świec jest do maxi z 95 3.0 24V6 :?: :oops: wyciągnijcie mnie z tej niewiedzy i niepewności :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 http://nxpolska.strefa.pl/index_pliki/List...Denso/denso.htm :?: :?: :?: :shock: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 http://www.densoproducts.com/resultsSearch...PartNumber=IK20 :?: a tu już bardziej konkret ----co wy na to ????? :roll: http://www.densoiridium.com/index.php -----strona domowa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 :? no dobra -brak odpowiedzi odebrałem jako potwierdzenie o właściwości wyboru świec-ich oznaczenia ,znajdujących się w temacie wontku 8) NGK PFR6G-11 -tych szukam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 :oops: kurcze nie daje mi to spokoju :roll: cholera te świece sporo kosztują zwłaszcza,że ostatnio jestem pod kreską :cry: i szukam alternatywy---proszę co o tym sądzicie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85331251 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 wartoby sprobowac jak te sie beda spisywac :-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 :roll: hhmmmm czyżbym miał zostać królikiem doświadczalnym?? :wink: no jeszcze troszkę poczekam na inne opinie i może sprawdzę :twisted: najwyżej wybuchnę :twisted: [ Dodano: Pon 06 Mar, 2006 ] :shock: przeglądam sobie servisówkę i co widzę :shock: świece to PFR5G-11 a nie PFR6G-11 czyżby inna ciepłota :?: czekam na sprostowanie aaaaa :twisted: będę testował świece BRISK DOR14LGS :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Własnie przyszedl czas na zmiane swiec i u mnie. 105zl za sztuke mi powiedziano dzisiaj w sklepie. NGK PFR5G-11 albo PFR6G-11 sam juz nie wiem. Zadzwonilem sobie do sklepiku w USA i swiece BOSCH Platinum IV kosztuja $5.99/sztuka. Jutro bedzie wysylka do polski :) psujaut - jakie ty wreszcie kupiles??? PFR5G-11 czy PFR6G-11 ??? Jak bede zmienial to zobacze jakie mam bo wiem ze tez byly NGK Platinum. Pzd. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 kupilem PFR6G-11 ale tylko 4 :roll: bo tyle gość miał na aukcji allegro :? brakujące planowałem dokupić w sklepie za 65zł za sztukę(sklep w Tczewie-PIOMIR się nazywa ,jak nie przekręciłem :oops: ) ale ponieważ nabralem wątpliwości i jednak mam w zwyczaju testowanie różnych wynalazków więc zastosuję świece BRISK DOR14LGS psujaut - jakie ty wreszcie kupiles??? PFR5G-11 czy PFR6G-11 ??? Jak bede zmienial to zobacze jakie mam bo wiem ze tez byly NGK Platinum. to odpowiedż -dopowiedz sobie resztę sam :wink: http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&...++++++++++++A32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 mam juz 50tys mil ,,,,i niewiem czy juz czas na zmiane swiec czy jeszcze nie :? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 NGK PFR5G-11 albo PFR6G-11 sam juz nie wiem.psujaut - jakie ty wreszcie kupiles??? PFR5G-11 czy PFR6G-11 ??? Jak bede zmienial to zobacze jakie mam bo wiem ze tez byly NGK Platinum. :? sam już nie mam pojęcia jakie są najwłaściwsze- :oops: -sami zdecydujcie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 NGK PFR5G-11 albo PFR6G-11 sam juz nie wiem.psujaut - jakie ty wreszcie kupiles??? PFR5G-11 czy PFR6G-11 ??? Jak bede zmienial to zobacze jakie mam bo wiem ze tez byly NGK Platinum. :? sam już nie mam pojęcia jakie są najwłaściwsze- :oops: -sami zdecydujcie :? Obrazek standard mowi PFR5G-11 BTW: skad wzioles taka fajna serwisowke :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 a jak myślisz :mrgreen: dobroczyńco :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 a jak myślisz :mrgreen: dobroczyńco :roll: :twisted: ja wiem :idea: na necie znalazles :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 tak i to ty sam podałeś linka :mrgreen: do sciagniecia o tu: http://phatg20.net/modules.php?name=Downlo...load&cid=73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 tak i to ty sam podałeś linka :mrgreen: do sciagniecia o tu: http://phatg20.net/modules.php?name=Downlo...load&cid=73 wiem. jaja sobie robie tylko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi