Gość psujaut Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 właśnie wymieniłem świeczki :twisted: i stare były 8) NGK PFR5G-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 właśnie wymieniłem świeczki :twisted: i stare były 8) NGK PFR5G-11 a czego sie spodziewales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 :roll: sądziłem ,że będą świece takie jak w tytule PFR6G-11 :? [ Dodano: Nie 26 Mar, 2006 ] :twisted: i tak jak pisałem będę pierwszym testerem innych świec :twisted: i od 9.03.2006 jeżdżę na świecach BRISK DOR14LGS i powiem wam ,że jest całkiem fajnie -silniczek jest "płynniejszy" w czasie wkręcania się na obroty pracuje równo i właściwie tak jak wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Odgrzeje troche kotleta bo sam przymierzam sie do zmiany swiec w maximie. Zastanawiam sie jakie swiece zastosowac. NGK, Denso, bosch czy moze brisk? Zwykle czy platyny? W aucie bedzie lpg czy to ma znaczenie ktora swieca bedzie lepsza? Psujaut jak sie spisywaly te briski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja smigam na platynowych, juz 40tys km zrobilem zero problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Denso platyna chciałbym mieć, a mam kupione champion platyna, jeździłem w Primerze na Bosch platyna i się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Z tego co wiem to do maximy przewidziane są tylko platyny. Znajomy jak założył zwykłe to fura w ogóle nie chciała jeździć. Do gazu na pewno odradzałbym boscha. Na pewno na NGK się nie zawiedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zobacze co doradzi mi gazownik i podejme decyzje. Napisze jakie zalozylem i jak sie sprawuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jeździłem na Championach, NGK i Birskach - w zasadzi bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/...p;action=search Zobaczcie ze katalog denso przewiduje zwykle (nie platyny) swiece do maximki. Cena ok 12zl. Jednak moja radosc byla przedwczesna. Zostaja jednkak tylko platyny. Sorki za blad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markos1234 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 w intercarsie mają platynowe po 40zł. Wymieniałem z m-c temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 markos, dałeś PFRG511? bo wyżej były kontrowersje... [ Dodano: Wto 16 Wrz, 2008 20:55 ] upps, pytanie to: czy zmieniłeś na NGK PFR5G-11? zmieniałem świece kilka miesięcy temu powiedziałem tylko że muszą być platynowe NGK i tak naprawdę nie wiem jakie mi włożyli, kultura pracy silnika trochę spadła, bo na D z nogą na hamulcu pojawiły się drgania na kierownicy ale w związku z tym że razem z wymianą świec robiłem regenrację poduszki silnika to zwaliłem na zbyt twardą nową poduszkę a mechanik mnie uspakajał że poducha się ułoży i drgania znikną, ...nie zniknęły do tej pory. Poza tym miałem ostatnio epizod z problemem z uruchomieniem po szybkiej jeździe w ulewnym deszczu. Musze się za to zabrać, bo starsznie mnie irytuje jak mam w aucie coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Poza tym miałem ostatnio epizod z problemem z uruchomieniem po szybkiej jeździe w ulewnym deszczu. Musze się za to zabrać, bo starsznie mnie irytuje jak mam w aucie coś nie tak. Pocieszę Cię! Nie tylko Ciebie! Gumka, antenka, pasek... wszystko ma być idealne a to kosztuje ale ile radości sprawia posiadanie tak perfekcyjnego autka! Tylko czy to już choroba czy jeszcze hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Co myslicie o swiecach irydowych? Warto w nie wchodzic czy zainwestowac w platyny? W internecie dozo pisza o ich zaletach ale moze ktos sam testowal i powie cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi