JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bartosz,no przecież o tym pisałem,trzeba sobie sprawdzić,reszta to przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Szanowni mam dziwny problem....pewnie prozaiczny:) Córa mi zaklikała n.connect podczas trasy. Navi działa idealnie ale tło map mam cale ciemne jakby do jazdy w nocy -odmienne niż to w avatarze gdzie jest jasne. I nie chodzi tu o tryb ściemnij / rozjaśnij z lewego górnego rogu, który nadal ów ciemne tło potrafi jeszcze bardziej przyciemić. Jak to to zmienic. Za cholere tej opcji nie moge znaleźć dialog z przed chwili... ja: dobra napisalem żona:po co? przeciez jest instrukcja ja: znasz kogos kto czyta instrukcje? żona: tak ja, zobacz rozdzial 7.3..... ja.....nic nie mowic ide do auta.... Edytowane 10 Marca 2013 przez gmarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Marcin:) Miałem taką sytuację, którą niechcący sam zrobiłem. Otóż aby rozjaśnic lub ściemnić ekran trzeba nacisnąć jeden raz przycisk "słońce/księżyc" . Pojawi się pasek na dole ekranu a przed paskiem słońce lub księżyc. Po chwili on znika i dlatego należy szybko pokręcić prawą gałką regulująć jasność. Jeśli przed paskiem pojawi się księżyc to należy przyciemnić do własnego upodobania. Aby pokazało się złoneczko przed paskiem, trzeba wcisnąć przycisk "słońce/księżyc" dwa razy a potem raz i rozjaśnić tak aby odpowiadała Ci jasność ekranu na dzień. Te ustawienia system zapamięta. Potem, zależnie czy jedziesz w dzień czy w nocy, przestawiasz ekran podwójnym przyciśnięciem "słońce/księżyc" Pozdrawiam. Edytowane 11 Marca 2013 przez Czeslaw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac27 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam ponownie. W internecie znalazłem zdjęcie mojej fabrycznej nawigacji. Nie wyciągałem swojej jeszcze.W które gnazdo można by podpiąć pod ten fabryczny "ekran" kamerę cofania? Pozdrawiam.Tył radia.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Trudno mi powiedzieć które gniazdo w tym egzemplarzu jest gniazdem video.Bo pod takie gniazdo musisz podpiąć,a dodatkowo + od lampy cofania i wzbudzenie ekranu.Być może że wiązka która jest u Ciebie wpięta ma oznaczone wtyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Not Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam ponownie. W internecie znalazłem zdjęcie mojej fabrycznej nawigacji. Nie wyciągałem swojej jeszcze.W które gnazdo można by podpiąć pod ten fabryczny "ekran" kamerę cofania? Pozdrawiam.Tył radia.bmp Witam, Przerabiałem ten temat - niestety nie da się. NC pakowany do Nota nie obsługuje kamery cofania (ma inne numery serii niż te dawane np. do QQ) - Pin 41 (w/g service manuala dający sygnał video) w notwskim NC tego sygnału nie podaje. Również piny 43 i 44 odpowiedzialne za zasilanie kamery nie dają napięcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino_pl Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A jak by tak Radio/nawigację/ekran wrzucić od QQ do Nota? E11 Podejdzie? i wtedy dokładać kamerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi