sceptyk Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 2wd wcale nie używam. Używam w aucie trybu auto od 3 lat. Nic nie przełączam. Kilka razy przydał się w najmiej spodziewanych momentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dzień jak każdy bez samochodu.... Stoi już tydzień w ASO, zapocona olejem pokrywa rozrządu, usterka esp i slip kombinują i nie mogą dojść jak to usunąć, niezałapujący na szynie lewej fotel - czekają na nowy szkielet i szyny, jakieś tulejki w tylnym i przednim zawieszeniu wymienili bo coś pukało. Zaglądam zaglądam. . . Pozdrawiam. Witam Wg mnie serwis nissana nie dorasta do tego samochodu. Brak dobrych i doświadczonych mechaników posiłkują się w dużej mierze uczniami lub mechanikami beż żadnego doświadczenia, A o poziomie elektryków w nissanie to można książki pisać. Działają na zasadzie prób i doświadczeń - a może się uda. Wg mnie nawet fiat ma lepszy serwis niż nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam (...) A o poziomie elektryków w nissanie to można książki pisać. Działają na zasadzie prób i doświadczeń - a może się uda. (...) No niestety i ja mam podobne doświadczenia dot. "wyszkolonych elektryków nissana" - dot. ASO Elbląg Dodatkowo robienie z klienta wariata, że tak musi być, poprawianie po kilka razy, zostawianie po naprawie syfu, powyłamywanych i upierniczonych elementów tapicerki, starych odciętych przewodów od alarmu... nie polecam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ponad wszystko poziom ASO Nissana, na pewno w pomorskim jest bardzo słaby i to jest delikatnie napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benak8000 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Witam serdecznie powiem tak ,że też mam takie same objawy na śniegu i ruszaniu przód ,tył i jest ten huk jak by po środku auta .Dokreciłem te 4 śruby mocowania wału z tylnym dyferencjałem i nic nie dało .Masakra nie wiem co to może być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi