Gość okraglaczek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 silikon lekko bardzo lekko odchodzi, nigdy nie mialem problemu zeby to oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam 2,0 SLX (116 KM) do tego mądrego gazownika i efekt jest super. Założył mi instalację TOMASETTO II generacji z reduktorem od 140 KM spadek mocy jest prawie nie odczówalny. Auto chodzi jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A ja jestem po przeróbce miksera. Został rozwiercony przelot o 2 mm , roztoczony mikser wewnątrz i zmieniony pierścień w mikserze. Jakie dało efekty napiszę po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Masz jakieś fotki tych przeróbek? Przydałoby się zobaczyć ten tuning. Opisz jakie to dało subiektywne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi