Gość harakiri Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Wg mnie ok, tak z 10 samochodów to by się przydało Może na początek wrzuć link QQ, albo Navary, bo na ogólnego to nie wiem czy jest sens, bo za dużo osób tego chyba nie czyta? Chyba, że miałeś na myśli kogoś "innego", w sensie nie z Nissanem Mam "wyznawców" SUVar, którzy gdyby się dowiedzieli to miałbym przechlapane. Na SUVarach nie może byc więcej niż 15 samochodów. Zrobimy mocna frakcje X-trailową Edytowane 23 Marca 2010 przez harakiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikam Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mazury i XS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mam "wyznawców" SUVar, którzy gdyby się dowiedzieli to miałbym przechlapane. Na SUVarach nie może byc więcej niż 15 samochodów. Zrobimy mocna frakcje X-trailową to mi się podoba Mam "wyznawców" SUVar, którzy gdyby się dowiedzieli to miałbym przechlapane. Na SUVarach nie może byc więcej niż 15 samochodów. Zrobimy mocna frakcje X-trailową byłeś przy tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harakiri Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 byłeś przy tym? Toż to ja filmowałem. Film sie urywa bo nie wytrzymałem i pobiegłem ratować. Dla zainteresowanych info, że Def wyjechał o własnych siłach. Aha na SUVarach nie będziemy jechac przez tą rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Toż to ja filmowałem. Film sie urywa bo nie wytrzymałem i pobiegłem ratować. Dla zainteresowanych info, że Def wyjechał o własnych siłach. Aha na SUVarach nie będziemy jechac przez tą rzekę to może zaproś kolegę z Deffa, to nam pokaże co potrafi, a może i nam się przyda w razie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harakiri Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 to może zaproś kolegę z Deffa, to nam pokaże co potrafi, a może i nam się przyda w razie co? Def sprzedany ale inny kolega ma Pajero. Nie przewiduje jednak konieczności przydatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paka Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja też bym się chętnie zapisał, ale na wersję light - z dzieciakami. Czy wiemy jaki termin wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harakiri Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Pierwszy weekend czerwca. Trasa ulta-lajt. Dzieci mile widziane. Maksimum 15 załóg. Wpisowe około 150 pln/auto. Za te pieniądze dostaniecie przygotowaną trasę - tzn wycięte gałęzie , opłacone zgody lokalesów i ewent. leśników, zimny bar i ciepły grill lub obiad, plus niespodzianka jak zwykle. Chociaż w nazwie i na nalepkach będzie słowo "rajd" to tak naprawdę będzie to interesująca - mam nadzieję - wycieczka. Spodziewam się udziału kilku kolegów z poważnymi terenówkami więc dodatkowo popatrzymy na ich harce. Chętnych proszę o deklaracje. Osobom z daleka pomogę w rezerwacji noclegów - ich koszt( 30-45pln/os) nie jest jednak wliczony we wpisowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumacherek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej Czy przełożenie terminu wchodzi w grę? Niestety 3 pierwsze weekendy to komunię i ja nie będę mógł uczestniczyć. Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez szumacherek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Pierwszy weekend czerwca. Trasa ulta-lajt. Dzieci mile widziane. Maksimum 15 załóg. Wpisowe około 150 pln/auto. Za te pieniądze dostaniecie przygotowaną trasę - tzn wycięte gałęzie , opłacone zgody lokalesów i ewent. leśników, zimny bar i ciepły grill lub obiad, plus niespodzianka jak zwykle. Chociaż w nazwie i na nalepkach będzie słowo "rajd" to tak naprawdę będzie to interesująca - mam nadzieję - wycieczka. Spodziewam się udziału kilku kolegów z poważnymi terenówkami więc dodatkowo popatrzymy na ich harce. Chętnych proszę o deklaracje. Osobom z daleka pomogę w rezerwacji noclegów - ich koszt( 30-45pln/os) nie jest jednak wliczony we wpisowe. Mni eteż nie pasuję, chciałem tam być. Możesz to zmienić? A tak w ogóle to są w końcu chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Spodziewam się udziału kilku kolegów z poważnymi terenówkami więc dodatkowo popatrzymy na ich harce Ja osobiście to chciałem się spotkać z użytkownikami X-a o pojeździć sobie gdzieś blisko a nie patrzeć na kolegów na terenówkach jak się popisują i takie tam obiadki, jak mi sie zamarzy piknik to sobie pojadę z przyjaciółmi na majówkę. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez wojtgor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kirstoff Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam, czy jest jakaś kontynuacja tego tematu? spotkanie aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi