maniujr Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 polecam taką formę przechowywania boxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Troche strach pod tym parkować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Udźwig wg producenta to 50kg, trumna ma 25kg, więc powinno być ok (kołki też użyłem odpowiednie). Wieszak jest dedykowany do tego typu zastosowań (trumny, rowery, itp). Mam nadzieję, że nie spadnie, ale motocykl postawiłem obok, a nie pod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiLGT Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ma ktos bagaznik bazowy Aguri? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6633207590 Macie jakies opinie? W necie raczej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Moja opinia kup thule Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Marca 2017 przez Loper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiLGT Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A miales aguri? Bo wiesz bagaznik 300zl vs 900zl to nie ma co porownywac. Nawet jak mam kupic nowy aguri co 3 lata czyli co 3 uzycia to bardziej oplaca sie kupic tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoczek Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Aguri użytkuję od 2 sezonów. Belki z uwagi na konstrukcję mocowania są dość nisko nad dachem (dodatkowo belki sie uginają/pracują pod obciążeniem), ale generalnie bagażnik daje radę. Zaleta: dość cichy. Wiem, że to druciarstwo, ale szczeliny w belkach od dołu zakleiłem szarą taśmą zbrojoną i nic nie gwiżdże, ani nie dudni, a taśmy praktycznie nie widać. Uwaga: do mocowania boxów lub rynienek rowerowych należy stosować wsuwki typu T w rowek od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Do tej pory jeździły na Toyocie. Dzisiaj przymierzałem do Nissana. Chyba tylko mogłem kupić krótsze belki No chyba, że az takiego zakresu regulacji nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STJ Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) A miales aguri? Bo wiesz bagaznik 300zl vs 900zl to nie ma co porownywac. Nawet jak mam kupic nowy aguri co 3 lata czyli co 3 uzycia to bardziej oplaca sie kupic tanszy Z Aquri jeżdzę od 2013, przważnie są to dwa wypady w roku ( zima - wakacje ) box 420 - nie mam żadnych uwag, nic się nie ugina, hałas w normie że nic nie podklejałem czy zaklejałem. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/74890-bagaznik-na-rowery/page-1 tu masz fotki jak to wygląda No i prezentuje się lepiej niż ten pokazany przez @pawcia. Pozdrawiam Edytowane 12 Marca 2017 przez STJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mi się podoba i będzie miał pewnie dożywocie u mnie Przełożę na każde następne auto. Najwyżej zmieni się stopy mocujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Osoby które kupią raz thule nie kupia potem nic innego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 No i wleciał komplet na dach QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi