NazgulXL Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 tak to było do 1.6... mi wyszukuje OC217, aczkolwiek z parametrów wynika że niczym się nie różnią (różnica średnicy pierścienia 0,4mm). zamiast się głowić po prostu weź jakikolwiek inny uznanego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_wlkp Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 2 godziny temu, NazgulXL napisał: tak to było do 1.6... mi wyszukuje OC217, aczkolwiek z parametrów wynika że niczym się nie różnią (różnica średnicy pierścienia 0,4mm). zamiast się głowić po prostu weź jakikolwiek inny uznanego producenta. Właśnie udało mi się odnaleźć informację, że OC217 zastąpił OC218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek50 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Coś co pewnie dobrze wiecie ale dla zielonych jak ja ( jeśli to w ogóle w temacie ) : do Note e12 mogą pasować części podwozia z Micra k13, mogą być tańsze bo Micra była produkowana wcześniej, ja mam tylną belkę od Micry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi