Gość Czeslaw4 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Witam Tutaj masz do wyboru do koloru . http://www.iparts.pl/ Pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2016 przez Czeslaw4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szembor Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Już sobie nie pojeżdżę, coś mi się zatarło w lewym kole, smród spalenizny a felga taka gorąca że dotknąć nie idzie. Od jakiegoś czasu słyszałem "świerszcze" w lewym kole... Czy przy wymianie klocków i tarcz w ASO jest jakaś gwarancja? bo z tego co widzę na FAV to 30 tyś km temu były wymieniane ale w 2013 roku (tak mało jeżdżę) Edytowane 5 Marca 2016 przez szembor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Powodem pewnie było zawieszenie się klocka hamulcowego. Efekt spotykany przy okazjonalnym wykorzystaniu samochodu. Jeżeli tarcza się nie przegrzała, może wystarczyć gruntowe przeczyszczenie zacisku - bez wymiany części. Na gwarancję nie licz - to było trzy lata temu . No i usterka raczej spowodowana przestojami a nie wadliwymi częściami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szembor Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Powodem pewnie było zawieszenie się klocka hamulcowego. Efekt spotykany przy okazjonalnym wykorzystaniu samochodu. Jeżeli tarcza się nie przegrzała, może wystarczyć gruntowe przeczyszczenie zacisku - bez wymiany części. Na gwarancję nie licz - to było trzy lata temu . No i usterka raczej spowodowana przestojami a nie wadliwymi częściami Dzięki wielkie za odpowiedź. Wysłane z mojego JAZZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekMr Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Polecacie klocki i tarcze różnych firm np. ATE czy TRW. OK. A czy ktoś z Was testował taki komplet jednego producenta: tarcza hamulcowa ATE (taka jak by kadmowana) o symbolu 24 .0122 - 0216 .1 oraz klocki ceramiczne też ATE o symbolu 13. 0470 - 2709. 2. Podaję również link do strony na Allegro: http://allegro.pl/ate-ceramic-tarcze-klocki-p-nissan-note-e11-260mm-i6992283659.html Każda Wasza uwaga pomoże mi we właściwej ocenie, dobrze i kupnie odpowiedniego odpowiedniego zestawu do wymiany hamulców Polecacie klocki i tarcze różnych firm np. ATE czy TRW. OK. A czy ktoś z Was testował taki komplet jednego producenta: tarcza hamulcowa ATE (taka jak by kadmowana) o symbolu 24 .0122 - 0216 .1 oraz klocki ceramiczne też ATE o symbolu 13. 0470 - 2709. 2. Podaję również link do strony na Allegro: http://allegro.pl/ate-ceramic-tarcze-klocki-p-nissan-note-e11-260mm-i6992283659.html Każda Wasza uwaga pomoże mi we właściwej ocenie, dobrze i kupnie odpowiedniego odpowiedniego zestawu do wymiany hamulców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NazgulXL Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Na pewno nie beda zle To jest ATE, jeżeli cena ci pasuje to nad jakością się nie musisz zastanawiać. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez NazgulXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.s.polak Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 A ja założyłem tarcze Rotinger i klocki steinhof cenowo ok i w eksploatacji bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 A ja kilka dni temu zdecydowałem się na zestaw z ASO. Cenowo jakoś nie najgorzej (z 20% ranatem You+Nissan) a zestaw jak na razie spisuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Z tego co wiem,to ASO bierze pierwszy sort z Brembo,więc nie powinieneś mieć z nimi kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Też zakładałem Brembo tarcze i klocki......powiem Wam że na prawdę Notek w miejscu staje. Bardzo dobre tarcze i klocki, no i nie ścierają się....felgi są czyste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi