Gość SERU Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam ja powiem tak,na początku śmigałem fiatem 126p,potem kupiłem tico jakaż to była różnica wszystko tak lekko chodziło i pod górę dawał rady.Teraz czekam na odbiór QQ 16 zaznaczam że nie miałem jazdy próbnej,aż się boję przy odbiorze.Chyba się posikam w gacie tylko nie wiem czy ze szczęścia czy ze strachu. Pozdrawiam. robekk możesz być spokojny ja też zamówiłem 1.6 do krótkiego QQ z Euro5, tylko w przeciwieństwie do Ciebie odbyłem jazdy próbne QQ z 1.6 i 2.0 ( tak dla pewności QQ z 2.0 jezdziłem nawet dwa razy ) i nie zauważyłem zbyt dużej różnicy w dynamice pomiędzy tymi silnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz77 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam. Jak w temacie Dylemat. Od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem QQ 2.0 i mogę teraz z pełną świadomością powiedzieć że dokonałem właściwego wyboru. Silnik jest super cichutki, elastyczny i jak na razie ekonomiczny dziennie 50km spalanie wg kompa 8,2l .Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa1977 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam. Jak w temacie Dylemat. Od trzech tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem QQ 2.0 i mogę teraz z pełną świadomością powiedzieć że dokonałem właściwego wyboru. Silnik jest super cichutki, elastyczny i jak na razie ekonomiczny dziennie 50km spalanie wg kompa 8,2l .Polecam A ja mam 1,6 od grudnia i pali mi 8,6 - 8,8 po mieście (wg komp). Trochę słaby ale daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) A ja mam 1,6 od grudnia i pali mi 8,6 - 8,8 po mieście (wg komp). Trochę słaby ale daje radę. 1.6 po mieście potrafi spalic 7.3 jaki i 9.7 wszystko zalezy jak jeździsz i czy patrzysz na aktualny pomiar. Takie mam doświadczenia po przejechaniu 18.000km. aa1977 jeśli będziesz trzymał go w okolicy 3.5-4.0 obrotów to słaby nie będzie, ale wtedy też raczej bliżej 9.7 Edytowane 21 Grudnia 2010 przez danbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 1.6 po mieście potrafi spalic 7.3 jaki i 9.7 wszystko zalezy jak jeździsz i czy patrzysz na aktualny pomiar. Takie mam doświadczenia po przejechaniu 18.000km. aa1977 jeśli będziesz trzymał go w okolicy 3.5-4.0 obrotów to słaby nie będzie, ale wtedy też raczej bliżej 9.7 Zgadzam się z kolegami od 7,2 do 8,8. Na miasto ok ale w trasie słabiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi