Gość mieszko Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) a te ostatnie są na OZ Racing F1 tylko sorki za jakość to tak na szybkiego Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez mieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopiec Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a te ostatnie są na OZ Racing F1 tylko sorki za jakość to tak na szybkiego jak dla mnie nr. 2 fajnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ok, dzieki za wypowiedz czekam na sugestie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a te ostatnie są na OZ Racing F1 tylko sorki za jakość to tak na szybkiego 1 i ostatnie... jakoś nie potrafię się do czarnych alufelg przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ace-mati Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 zdecydowanie pierwsze ale to oczywiście tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 poważniej to sie zastanawiam za tymi OZ-iego, no ale musze przyznać ze czarne tez wpadly mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Moim zdaniem 4 Widzialem podobne na zielonej p11 całkiem fajnie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 misiek ma racje tylko4 mamy takie w hondzie efekt niesamowity , na zlocie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 na zlocie zobaczysz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Tylko 4 . Reszta słabo wygląda. Mnie się też takie marzą do mojej nyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no to teraz kminie miedzy 4 a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Moim zdaniem wskazane to prawie wszystkie słabizna. Zbyt nowoczesne wzory do P11, jedynie OZ się jakoś broni. Zresztą, wiesz jak jest z felgami, każda wygląda inaczej, a o gustach się nie dyskutuje... Jak chcesz tylko wygląd, to niskim kosztem znajdziesz fajne "repliki" na allegro. Można też wybierać spośród bardziej renomowanych kolekcji podobnych chińskich producentów typu Dragwheels (kilka świetnych propozycji dla P11 znajdziesz w ich ofercie). Można wybrać też jakieś ponoć trwalsze felgi popularne... Dezent, TSW itp... ale wzory są wtedy nijakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anderman Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nr 4 !!!widziałem podobne na p10 i było wzorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Można wybrać też jakieś ponoć trwalsze felgi popularne... Dezent, TSW itp... ale wzory są wtedy nijakie... otóż to... odnośnie tych 'replik' z allegro mimo ze mi sie podobają to z przymrózeniem oka obserwuje musze jednak przyznać ze faktycznie ciezko coś dostac do nissmo fajnego w przeciwieństwie do innych marek nie ma tu dużego wyboru owszem są solidne i ciekawsze no ale cenowo nie zachecają choćby ROTA SUBZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na samym dole stronki są zdjęcia z zajefajnymi felami http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/55701-mrc-sunny-n14-gti/page__pid__745517__st__100entry745517 Mnie się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Na samym dole stronki są zdjęcia z zajefajnymi felami http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/55701-mrc-sunny-n14-gti/page__pid__745517__st__100entry745517 Mnie się bardzo podobają dzieki solar, dobre fotki i najprawdopodobniej od wiosny mój czarnuch bedzie się kulał na tych OZ-iego WHITE or BLACK albo jakieś białe szprychowane chodzą mi po głowie P.S z tego co widziałem to koles tego TOP SPORT-a ma na sprzedaż Panowie a co powiecie o takim "innym" felunku ewentualnie + lekka gleba żeby ładnie do nadkoli doszły coś innego i stylowego czy przesada już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 przesada już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieg Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja obstawiłbym rójeczkę, oryginalnie to wygląda. Co do nowej alternatywy, zgadzam się z przedmówcą: przesada już! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ja obstawiłbym rójeczkę, oryginalnie to wygląda te kojarzą mi się tylko z passatem, sąsiad takie ma na b5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 te wypolerowane talerze to taki PL Bling Bling fakt faktem nie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja wybrałbym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi