manix Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ???w micrusi pierwszą wymiaę miałem dopiero po 5 latach???ale to może na znikomy przebieg/60kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Wszyscy rozpisujecie się nad świeczkami Bosch,NGK,Champion ...a stosował ktoś z wsa świeczki Beru? Macie jakieś doznania? bo ja tak!Zjeździłem dwa samochody na ich produkcie i nigdy mnie nie zawiodły.Również i przewody WN. Sprawdzałem do Note również maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 czy w Notkach nie powinny być przypadkiem świece platynowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) czy w Notkach nie powinny być przypadkiem świece platynowe? Powinny,a właściwie irydowo/platynowe NGK/CHAMPION Edytowane 2 Listopada 2012 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Świece NGK proponuje kupować tutaj: http://www.e-ngk.pl/ Gość ma bardzo dobre ceny i jest pewny, zwłaszcza, że do clio też są ogólnie na rynku chore ceny, a silniki na platynowych NGK chodzą najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 No i zalecane do Note NGK LFR5AP-11 są dostępne . Niestety po 46 PLN za sztukę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) http://www.google.pl...XzDYATCzGNuvEhg Do naszych notków 1.4 polecana jest świeca platynowo-tytanowa UXT 13 w cenie ok 32 zł. http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=beru%20uxt13&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CE4QFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.autosklep-car-man.pl%2Fprodukt-20288.html&ei=oXGVUJK1IZD4sgbD-IHABA&usg=AFQjCNH-godxN0iuawIuSOXtdjBwGp6muw Edytowane 3 Listopada 2012 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Uwaga z kupowaniem byle gdzie, bo 5 zł taniej. Są podróbki, a ten adres który podałem jest pewny, wiele osób poleca, a sam latam już od kilku tys. kilometrów z tego źródła Aha taka ciekawostka: reno dopuszcza do silników F4R oprócz ngk, także świece boscha. Jak się jednak okazuje stosowanie tych świec powoduje nawet kilku KM spadki mocy. Moim zdaniem kupować to co podaje nissan w instrukcji Edytowane 3 Listopada 2012 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szunaj58 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No i po przeglądzie po 36 miesiącach. Robocizna - 252,00zł Materiały: 448,51zł. filtr oleju-41,62zł, filtr powietrza- 70,74zł, filtr pyłowy- 120,49zł olej ShelHelixUltra 5W40- 203,66zł za 3,4l, Uszczelka korka spustowego-12,00zł Łącznie: - 700,51zł. Acha zastosowali 3% rabatu na robociznę. czas przeglądu 2,5 h. Świec w Mad Mobil Rybnik nie ruszali do wymiany jest jeszcze 5kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dziś zrobiłem przegląd po trzech latach. Koszt 650 PLN + własny olej. W cenie badanie techniczne na 2 lata. Przetrzepali autko solidnie. Uszczelnili pokrywę zaworów i zakwalifikowali łożyska McPherson`ów do wymiany . Zrobią to w ramach gwarancji. Dodatkowo porobili zdjęcia "nagaru" na odbłyśniku reflektora o którym kiedyś wspominałem. Poszło do Nissana. Zobaczymy. Świec nie robili. Mam 35000 przebiegu. "Spokojnie możemy to zrobić w przyszłym roku" - i owszem, też tak myślę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi