Scottie Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) jaki profil tych opon Profil standardowy z Zetki, 45. Tylko że sytuacja się zmieniła bo dzisiaj po południu odpuściło, nie wiem czemu. zaczęła zachowywać się normalnie, ale martwi mnie trochę, że pojawi się to ponownie w najmniej oczekiwanym momencie (np. podczas wyprzedzania). Coobcio, jestem z Warszawy, mógłbym to u Ciebie jakoś sprawdzić? Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Scottie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jesteś niekonsekwentny w swych pokemońskich zasadach języka polskiego - dlaczego nie napisałeś "może" przez "rz" skoro nie masz polskich znaków? Nie rozumiem po co wszczynac taka bezproduktywna dyskusje i nie reaguje na zaczepki tak niskiego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Lepiej po angielsku - prostszy język od tego cholernego naszego... Ps. Połączyć się trzeba z twoją zetką i zrobić Loga and check czy z wszystkie czujniki ABS-u widzą dokładnie tą samą prędkość, jeśli różnica jest powyżej 5% to niestety czeka cię zmiana opon... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 powodem dla ktorego swieci sie ESP+SLIP to: -mało płynu hamulcowego; świeci się również `BRAKE`ale czesto gęsto po dolaniu znika brake a reszta sie swieci do czasu resetu kompa -uszkodzony czujnik ABS, bądz luźna wtyczka najlepiej odłącz aku tak na 5 min., zresetuje sie komp i powinno być już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek870302 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Mam podobny problem. Zmieniłem opony na tylnej osi z 275/35/19 na 255/35/19. Gdy wchodzę w zakręt 100km/h i dodaje gazu zaczyna świecić się slip. Wcześniej było ok i zastanawiam się czy to przez zmianę opon czy cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Kalkulator opon, jeśli przekroczysz wartość o pewien % ( nie pamiętam ile ), komp będzie szalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surmik1979 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Napewno to przez zmiane opon,bo Ja tak mialem na poprzednich 17" wg kalkulatora wszystko bylo niby dobrze ale tak sie dzialo,teraz mam 18" i po problemie,tyle ze nie wiem czy ma na to wplyw szerokosc opony czy poprostu jej jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi