ProceSS Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 fakt ... mial chlopak fantazje jedno wiecej z ostatniej sesji - nocnej tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Żuczek mojej żony Juke NTec 1.6 190 KM, 4X4, skrzynia CVT Mała aktualizacja mojego poprzedniego posta oraz zdjęć Żonka moja dokupiła sobie w salonie Nissana do swojego Żuczka światła LED i orurowanie przednie oraz boczne I wyszedł taki oto efekt: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Wstaw zdjęcie przodu A gdzie te światełka Led są? Żuczek zrobił się teraz taki "ciężki" ... P.s. Pozdrawiamy żoncie ,widać babka z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 plusik za zdjecie i inwencje komfiguracji wyglada "kozacko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wstaw zdjęcie przodu A gdzie te światełka Led są? Żuczek zrobił się teraz taki "ciężki" ... P.s. Pozdrawiamy żoncie ,widać babka z jajem Proszę bardzo Żoncia również pozdrawia plusik za zdjecie i inwencje komfiguracji wyglada "kozacko" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Fajnie się prezentuje. A te ledy są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffi79311 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Raffi to twój biały żuczek? Białe są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffi79311 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam dzieki ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Super. Już się mojego nie mogę doczekać ,też bèdzie taki sam Jaki kolor masz w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 raffi79311 piekne te tylnie lamy to na zamówienie o i widze czerwone zaciski hamulców piekny JUKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie wiem czy mi się nie przewidziało, ale chyba widziałem dziś Juke'a na numerach dyplomatycznych. Nie zdążyłem podpatrzeć jakiego państwa... Choroba może i dobrze, bo pewnie natychmiast bym poleciał do ambasady i poprosił o azyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nie wiem czy mi się nie przewidziało, ale chyba widziałem dziś Juke'a na numerach dyplomatycznych. Nie zdążyłem podpatrzeć jakiego państwa... Choroba może i dobrze, bo pewnie natychmiast bym poleciał do ambasady i poprosił o azyl... A co jak by to byla Syria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffi79311 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A co jak by to byla Syria No nie wiem... oczywiście żartowałem... jednak brawa za odwagę dla Pana Ambasadora lub Pana Konsula lub któregoś z Jego Pracowników... Podsumowując sprawę należałoby napisać, że jak się chce wyglądać młodo stylowo i na czasie, to trzeba kupować auta w awangardowym designie, że tak prywatą lekką sobie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No nie wiem... oczywiście żartowałem... jednak brawa za odwagę dla Pana Ambasadora lub Pana Konsula lub któregoś z Jego Pracowników... Podsumowując sprawę należałoby napisać, że jak się chce wyglądać młodo stylowo i na czasie, to trzeba kupować auta w awangardowym designie, że tak prywatą lekką sobie pojadę... Gozej jak to była jakas sekretarka czy sprzataczka bo zarobek pewnie wysoki to se mozna pozwolic na auto segmetu B, a przynajmniej swiety spok. z mandatami......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Z tym segmentem B to idiotyczny i poroniony wymysł kilku pseudodziennikarzy sponsorowanych przez zawistną o rewelacyjne wyniki sprzedaży konkurencję... JUKE to rasowy SUW a ściślej crossover z segmentem B nie ma KOMPLETNIE nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tez tak sądze ze segmet B to daleko stoi od JUKE - powiem wiecej przed zakupem jezdziłem innymi autami na próbę i miejsca jest tyle co w FOCUSIE czy MEGAN wiadomo bagaznik mniejszy i chyba sie tym ci "dziennikarze" kieruja oceniajac segmęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tez tak sądze ze segmet B to daleko stoi od JUKE - powiem wiecej przed zakupem jezdziłem innymi autami na próbę i miejsca jest tyle co w FOCUSIE czy MEGAN wiadomo bagaznik mniejszy i chyba sie tym ci "dziennikarze" kieruja oceniajac segmęt. Kierują się tylko tym aby wyszydzić nietuzinkowe auto, które wyraźnie wybija się na tle konkurencji Quashqai i JUKE to najlepiej sprzedające się modele nissana (spytaj w każdym salonie Ci to potwierdzą) większość to nowi nabywcy (tzn. tacy co uprzednio nie jeździli nissanem). Auto zyskuje co raz szerszą rzeszę fanów i nie ma w tym nic dziwnego. Do segmentu B pasują opel corsa, citroen C3 a więc auta kompletnie nie mające nic wspólnego z JUKE'm. Ludzie różne bzdury piszą, papier jest cierpliwy, jak się zapłaci to napiszą wszystko, na szczęście nie wszyscy dziennikarze są tacy. A do bagażnika trzeba umieć zajrzeć i właściwie policzyć przestrzeń bagażową, niestety większość dziennikarzy ogranicza swoje testy do przejrzenia bardzo pobieżnie dokumentacji producenta oraz do pięciominutowej jazdy próbnej auta na dotarciu, które można kręcić do połowy obrotomierza..... zgroza ale takie są fakty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No widac po samym forum ilu nabywców w ostatnim czasie znalazł JUKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) No widac po samym forum ilu nabywców w ostatnim czasie znalazł JUKE No właśnie. Słuchaj, przy okazji mam do Ciebie prośbę klubową, o poparcie mojej fotki w konkursie foto lato 2013 na naszym forum (poprzednie głosy jakoś się zresetowały) rzecz jasna jeśli fotka mojego JUKE'a CI się spodoba.... . Edytowane 20 Września 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Noo spdobały mi się słowa pana Rafała (mojego imiennika) z programu Automaniak gdzie testowano naszego wspaniałego żuk: ,,Quashqaiów miało być produkowane rocznie 30000 aaa jeest 200000 i dokładnie tak samo będzie z Jukiem :P". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 No właśnie. Słuchaj, przy okazji mam do Ciebie prośbę klubową, o poparcie mojej fotki w konkursie foto lato 2013 na naszym forum (poprzednie głosy jakoś się zresetowały) rzecz jasna jeśli fotka mojego JUKE'a CI się spodoba.... . no hej !!!! plusik dodany i oby już nie zniknął !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiro Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dziś stanęło mi się jakoś tak "przypadkiem" vis-a-vis z moją sąsiadką. Efekt na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Dzięki Panie i Panowie za poparcie w konkursie foto Lato 2012 JUKE'i górą razem damy radę....!!!!! Ode mnie po plusiku dla Was, za to że jesteście super! Edytowane 20 Września 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi