ewelineczka Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dziś stanęło mi się jakoś tak "przypadkiem" vis-a-vis z moją sąsiadką. Efekt na zdjęciu 20130920_160610.jpg Fajne inne felgi macie to nie bedziesz sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 super zdjęcie i super razem wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No fajowo se tak trafic do foty dwa ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Ja miałem podobną sytuację wracam na parking wciskam pilota i.... kurcze nie działa..... myślę sobie w nowym samochodzie wyczerpała się bateria w pilocie????? Dziwne... podnoszę wzrok a to X6tka w podobnych barwach do mojego JUKE'a.... tylko miejsce wcześniej.... cóż co stres w pracy jest w stanie zrobić z człowieka..... dobrze, że jeszccze pamiętam jak się nazywam.... Nie pisałbym o tej historii gdyby nie zdjęcia prezentowane w tym dziale. Teraz chyba taka moda w projektowaniu karoserii wysokich u góry i opadających ku tyłowi z lekkim przewężeniem tylnych drzwi, tak jak w JUKE'u albo w nowej bmw X6 tce, albo w nowym renault Clio, czy w nowym infiniti FX i wielu innych autach.... Kiedyś nawiązanie do typowego sportowego coupe było awangardą w designie, dziś to chyba już chleb powszedni.... ps Jeszcze raz dziękuję wszystkim, co zagłosowali na konkursową fotkę mojego Juka w klubowym konkursie lato 2013.... Jeśli komuś się fotka podoba, a jeszcze nie oddał głosu jest jeszcze szansa.... Można głosować do końca września... Pozdrawiam Designer. Edytowane 25 Września 2013 przez Designer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Co taka cisza nastała ? Nic się nie chwalicie Edytowane 1 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Co taka cisza nastała ? Nic się nie chwalicie Tak "tupiesz" nóżkami .........,że nikogo nie słychać !? Pewnie wszyscy czekają na Twoją prezentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Moja prezentacje? chyba raczej każdy się cieszy swoją "furką" a nie marnuje czasu na forum ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Moja prezentacje? chyba raczej każdy się cieszy swoją "furką" a nie marnuje czasu na forum ;( wg mnie cisza w oczekiwaniu na Twoja prezentacje Twojego JUKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No to ewelineczka kiedy wpadamy na chrzciny xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No jeszcze kilka dni czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 24 grudnia moje "dziecko" kończy roczek . Nadal pachnie nowością i cieszy moje oczy ....mój malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Taki oto napisik u mnie się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Taki oto napisik u mnie się pojawił Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) NO ewelineczka takie zafascynowanie że nawet się nam nie pochwalisz ? Heh w czwartek widzialem 5 Juków w 1 godzinę na drodze. Jeden biały, jeden czarny z białym dachem ??? , szary, niebieski, czerwony Edytowane 12 Października 2013 przez Rafioninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jeszcze nie mam sie czym chwalić ...pisałam o tym w "luźnych dyskusjach" A czarny z białym dachem musiał ciekawie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 nooo takie wdf ;P Noo ile jeszcze możemy czekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ewelineczka coś ty tam nawymyślała że tak długo cię obsługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Złote klamki, 20" chromowane spinery solar dach .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Złote klamki, 20" chromowane spinery solar dach .............. Bardzo bym chciała No czekam i czekam.....i pewnie jeszcze poczekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bardzo bym chciała No czekam i czekam.....i pewnie jeszcze poczekam.... No ja bym na twoim miejscu jakiś prowiant zaczoł szykowac bo jak sie doczekasz to pewnie bedziesz spała w nim pierwsza noc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) nie chce byc tym niedobrym ... ale super bylo by zeby w galerii byly zdjecia a nie watki ktore powinny byc w "Luzne Dyskusje" ... WIECEJ ZDJEC, WIECEJ ZDJEC ... Edytowane 17 Października 2013 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) nie chce byc tym niedobrym ... ale super bylo by zeby w galerii byly zdjecia a nie watki ktore powinny byc w "Luzne Dyskusje" ... WIECEJ ZDJEC, WIECEJ ZDJEC ... Zgadzam się Może moderator nam "posprząta" wątek ? Ja tylko dodam ,że moje autko już jest gotowe Jutro może uda mi się zrobić jakieś foteczki jak będę w salonie Edytowane 17 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 nnooo NARESZCIE !! too czekam na fotki FAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Byłam dzisiaj w salonie obejrzeć moją białą ślicznotkę Na żywo prezentuje się dużo lepiej Brakuje jeszcze białych nakładek na przednie światła Do odbioru będzie w czwartek Zdjęcia marnej jakości ,ale jak obiecałam Są Model; JUKE 2WD 1,6L 117[KM] TEKNA COMFORT LCN2 CVT. Dodatkowo; -Lakierowanie panelu środkowego , boków drzwi i nakładek stylizujących wnętrze (Biała perła) Akcesoria; - alarm - dywaniki (biała nić) - białe felgi aluminiowe - białe kołpaczki do felg - białe nakładki na przednie światła - białe nakładki stylizujące wnętrze - chromowane listwy boczne - chromowana listwa na klapę bagażnika - chromowane nakładki na pedały - białe nakładki ochronne progów iluminowane - chromowane obwódki lamp tylnych - spojler dachowy - oświetlenie wnętrza - podłokietnik - maty grzewcze na przednie fotele - biała skóra ( zamówiona z salonu BMW ) Co myślicie ? Edytowane 18 Października 2013 przez ewelineczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baginek Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Teraz z ręką na sercu... ile kosztował?? Nie jestem miłośnikiem białego koloru ale robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Z oponami zimowymi 87.500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi