andrzej6411 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Za 189tyś macie nowego nismo z salonu:) Widze ,że nadal szukasz, Zaproponuj ile możesz mi dac za mojego./nie robię sobie jaj/ 2012 listopad , 4, 4 tys km, GT Edition, czarny środek który autentycznie pachnie jeszcze nowością. Bez rys, uszkodzeń parkingowych itd. Powodów sprzedaży jest wiele już od 3 lat. Ale autentycznie wciskają mi w salonie Megane RS, którego właściwie już nie można zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Widze ,że nadal szukasz, Zaproponuj ile możesz mi dac za mojego./nie robię sobie jaj/ 2012 listopad , 4, 4 tys km, GT Edition, czarny środek który autentycznie pachnie jeszcze nowością. Bez rys, uszkodzeń parkingowych itd. Powodów sprzedaży jest wiele już od 3 lat. Ale autentycznie wciskają mi w salonie Megane RS, którego właściwie już nie można zamówić. hehe tak to prawda szukam cały czas, a dokładnie czekam cierpliwie i przeglądam co chwile oferty czy coś doszło. Chciałbym zetke w kolorze antracytowym czy jak go tam zwą w tej wersji 40th, niebieskim który wygląda super, czerwonym lub w ostateczności białym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 rynek CI to zweryfikuję to nie przytyk, ale z takim konkretem trzeba iść do salonu. Niestety rynek Zetek jaki jest wiadomo, nie mówię, że trzeba brać co jest, ale wybór jest ograniczony. Teraz się pojawiła ciekawa oferta z warszawy, 40 th czarny, poprzednim właścicielem był chłopak co ma obecnie GTR Nismo, serwisował go w Zaborowskim i wiem od salonu, że auto było tip top, nawet oni go sprzedali obecnemu właścicielowi rok temu, chłopak tam dołozył sporo rzeczy, wiec uważam, że cena jest rozsądna i przeszłość auta znana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Przeszłość nie do końca znana, dzwoniłem i pytałem obecnego właściciela wczoraj zaraz po tym jak został wystawiony:) Wszystko super podczas rozmowy, ale jak zadałem pytanie czy coś było malowane i czy miał jakieś przygody to powiedział że ma go od roku i za jego kadencji nic nie było robione a czy było coś wcześniej to ręki nie da uciąć ale raczej nie bo kupował od pierwszego właściciela z aso i uwierzył im na słowo że auto nie miało wypadku i malowanych elementów, nie mierzył nic miernikiem:) Najładniejsza zetka jaką widziałem na żywo i jeździłem to Hortexa http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-stan-idealny-salon-pl-serwisowany-delikatny-tuning-ID6yctVR.html, na żywo wyglada jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Czarny też ładny Proponuje mu praktycznie nowy samochód , bez rysy, nie mówiąc już o jakiś kolizjach pachnący nowością, od dziadka nie z Niemiec tylko Polski i zero reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan370z Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ... Ale autentycznie wciskają mi w salonie Megane RS, którego właściwie już nie można zamówić. Musisz się przymierzyć do Megane RS bo jest zupełnie inna pozycja za kierownicą. Ja osobiście nic nie widziałem do przodu. A za kierownicą 370z widzę przedni zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Musisz się przymierzyć do Megane RS bo jest zupełnie inna pozycja za kierownicą. Ja osobiście nic nie widziałem do przodu. A za kierownicą 370z widzę przedni zderzak. Zobacz, a u mnie było zupełnie odwrotnie ponad rok temu ,jezdziłem RS-em testowym Trophy z kubłami Recaro i m/i to co mi się najbardziej podobało ,że czułem gabarytowo to auto, a co mnie praktycznie najbardziej boli/oraz jazda w koleinach/ w 370z . pewnie to skutek moich ograniczeń zdrowotnych, ale takie są fakty nie czuje szerokości tego samochodu.do tego wąski garaż wysiadanie itd Nie mogę sobie już ponownie pozwolić na taki błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Czarny jest najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan370z Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam tu pytanie do zwolenników automatu czy to nie jest tak że jak jest automat to nie można palić opon ? W takim samochodzie to nie mała strata. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez fan370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Hy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jemu chodzi ze nie spali kapcia w miejscu może milordess powinien sobie pójść do salonu - nie rozumiem tej dyskusji na kilka stron rozumiem ze nie zawsze chce sie auto malowane czy coś ale co to za różnica jeśli nie jest rarytasem, kolekcjonerskie itd to jest autem, które i tak sprzedacie za pare lat, a nie za pół życia, czy wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jemu chodzi ze nie spali kapcia w miejscu może milordess powinien sobie pójść do salonu - nie rozumiem tej dyskusji na kilka stron rozumiem ze nie zawsze chce sie auto malowane czy coś ale co to za różnica jeśli nie jest rarytasem, kolekcjonerskie itd to jest autem, które i tak sprzedacie za pare lat, a nie za pół życia, czy wcale dyskusja trwa bo myślałem że od tego jest forum, nie wiem może się mylę Twoje pytanie "co to za różnica.." równie dobrze mógłbyś zastosować pytając osoby która chce kupić fajne rzadkie auto i stwierdziła że chce np. ferrari jakiś tam model, a Ty byś się zapytał co to za różnica czy kupisz ferrari czy fiata jak to i to jest autem; jedzie skręca, a kiedyś pewnie sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie czy ma ktoś jakieś sprawdzone info o następcy 370z? dziś miałem chwilę i wertując zagraniczne fora natrafiłem na informacje, że CEO czy inny dyrektor od spraw rozwoju stwierdził, że nie ma jeszcze planowanej daty następcy. W necie krążą informacje o 2017 roku, polska centrala Nissana nic nie wie. zaciekawił mnie ten temat po zaprezentowaniu Q60 Coupe i silniku 3.0 TT 400 KM, zrobić program i już można nieźle namieszać jakby to wsadzili do następcy 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 informacja o nowym modelu z takim wyprzedzeniem w zasadzie mogła by znacznie ograniczyć sprzedaż 370Z,...... jeśli się nawet pojawi to nie wykluczone, że przynajmniej z początku będzie oferowany tylko w USA, lub na wybranych rynkach, w Polsce to znikoma sprzedaż takich aut, więc nikt nie informuje nawet centralę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ten mi się podoba http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-polski-salon-i-serwis-auto-z-gwarancja-1-wlasciciel-okazja-ID6ycLl1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 ładniutki ,a co ważne zero tej tandetnej foli, co przykrywa parcha, tylko czysty czerwony lakier ... jeśli bezwypadkowy co łatwo sprawdzić i jeszcze jakaś gwarancja to fajna opcja do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Wg. mnie te manetki przy kierownicy są największym atutem w stosunku do 350Z, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 W 350z kładzie się loptaki od infa fx'a. Fajnie pasują i nie ma dużo roboty z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuno Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Witam , czy szanowni koledzy wiedzą coś o tej ofercie ? http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-wersja-limitowana-40th-anniversary-stan-idealny-salon-pl-serwisowane-ID6yl9wp.html#89dec66d97 Będę wdzięczny za ewentualne sugestie, ponieważ nie jestem tak bardzo w temacie Z . Przed wyjazdem żeby je sprawdzić , wolałem jeszcze zajrzeć tutaj i zapytać. Pozdrawiam miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam , czy szanowni koledzy wiedzą coś o tej ofercie ? http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-wersja-limitowana-40th-anniversary-stan-idealny-salon-pl-serwisowane-ID6yl9wp.html#89dec66d97 Będę wdzięczny za ewentualne sugestie, ponieważ nie jestem tak bardzo w temacie Z . Przed wyjazdem żeby je sprawdzić , wolałem jeszcze zajrzeć tutaj i zapytać. Pozdrawiam miłego weekendu niuno, oglądałeś może to auto? możesz coś więcej powiedzieć na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotrod Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A co powiecie jak by nowa 370 tak wyglądała ? ja jestem Zaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) A co powiecie jak by nowa 370 tak wyglądała ? ja jestem Zaaaaa nis1.jpg nis2.jpg Mi osobiście to się nie podoba.Takich i podobnych koncepcji widziałem już kilkanaście. Temat sledze moze od 3 lat, ktoś coś tam .. Do tej pory nie ma żadnego oficjalnego potwierdzenia co do koncepcji następcy 370z ,mimo ,że nawet menagerowie z Nissana co jakiś czas wrzucają jakiś news, czytałem już o następcy mającego mieć silnik chyba z Q 60 +400KM poprzez auto podobne do Toyoty GT 86 a nawet info o zaniechaniu koncepcji produkcji następcy 370z. Edytowane 13 Maja 2016 przez andrzej6411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Auto nie sprzedaje sie jakos nadzwyczajnie, nissan bardziej trzyma go dla jakiejs koncepcji marketingu niz zysku ze sprzedazy. Toyota gt86 i jej blizniaki subaru i Scion tez jest tylko w salonach, nie na drogach. Dla przykladu mustang, czy camaro ida jak swierze buleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dla przykladu mustang, czy camaro ida jak swierze buleczki toć to nie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Nowy Civic Type-R też się chyba nieźle sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi