Kazik_R52 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dla przykladu mustang, czy camaro ida jak swierze buleczki toć to nie skręca ale męskie ( zwłaszcza z V8) , a nie pizduś plastuś dla mężczyzn z mlekiem pod nosem .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacha8 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 http://allegro.pl/show_item.php?item=6201943199#e33f001fa6 Forumowe? Bo widzę, że u Coobcia było coś tam robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 http://allegro.pl/nissan-370-z-3-7-benzyna-330km-navi-subwoofer-max-i6202302928.html#thumb/3 Autko wygląda ciekawie, pytanie ma ktoś w swoim Isofixy i wentylowane siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 regulowaną kierownice w 2 płaszczyznach, klimatronic dwustrefowy ??? Ogólnie patrząc na ogłoszenia strasznie tanieją te auta. Auto na maxa odszykowane kosmetycznie plus dobre zdjęcia. 100% ORYGINALNY LAKIERNICZO!!! Co nie oznacza ,ze nie jest bezwypadkowy. Tak mi sie skojarzyło , 3 dni temu widziałem jak facet przełożył cały bok od "anglika " w tym samym kolorze ,nie do odróżnienia. Samochodu nie sprzedaje 1 właściciel. Ale jak ktoś szuka chyba warto się zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Przeraża mnie to jak lecą ceny tych aut...żeby tak GTRy też taniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Przeraża mnie to jak lecą ceny tych aut...żeby tak GTRy też taniały... Tyle co ta zeta to kosztuje wzmocnienie skrzyni GTR-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hejka koledzy, może ktoś coś powiedzieć o tej zetce z Poznania, dość długo już się kisi na allegro a wydaje sie spoko http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-salon-polska-idealny-jak-nowy-2011-automat-ID6yc6ud.html#9989c75f74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan370z Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 "Nowe auta tokijskiej policji. W skład jej wyposażenia weszły właśnie trzy nissany 370Z nismo. Te sportowe samochody nie są jednak tylko na pokaz. Już niedługo zaczną służyć na ulicach obok innych, zwykłych radiowozów." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie nie chce nikt sprzedać czarnej zety w automacie? Kolega szuka, a w ogłoszeniach jest dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No a ta black edition za 87 tys ogladaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 auto ma być seryjne, żadne customowe fele, doloty, wydechy czarna z pomarańczową skórą z wydechem akrapovica była walona i na sprzedaż 6 miesiecy temu przez handlarza z wawy. czarna z 2009 roku, ta za 79999 bita przodem, a poza tym trochę za stara, i ten wyświetlacz z grafiką jak w Atari(nie wiem może da się dograć nowy soft i będzie wyglądało jak w tych GT Edition z 2012 roku) oczekiwania duże, ale jest w stanie zapłacić za swoje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 To do salonu niech idzie. Ale i tam nie ma pewności czy nie bite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 gdyby nie to, że się spóźnił po nówkę z salonu z sosnowca o jeden dzień, która poszła za 145 tyś brutto to by tej rozmowy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nowy GT-edition za 145 tys. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art370z Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 czarne Platinum w automacie, full oprócz czujników parkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Platinum ma kamerę, więc nie ma czujników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ten automat z manetkami coś warty czy raczej manual?? bardziej chodzi mi o szybkość zmiany biegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) W 350tce na torze mi nie zmieniał na nonsensownie biegow więc przy 370tce tym bardziej nie powinien. Hot_rider jak będę kiedyś w Twoich okolicach to mogę Ci pokazać jak zmienia moja zwykła skrzynia bo małych modach i sam ocenisz Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No wlasnie zastanawiam sie czy jest sens zmieniac 350 na 370z Tapniete przez p8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 370tka napewno bedzie mlodszym autem ale juz nie tak surowym i ostrym jak 350tka. Ale jezeli wyjdzie nastepca 370tki to one zaraz derastycznie poleca w dol w przeciwienstwie do 350tek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 No wlasnie zastanawiam sie czy jest sens zmieniac 350 na 370z Tapniete przez p8 Jak masz 350z w bdb stanie to nie warto. 370tka napewno bedzie mlodszym autem ale juz nie tak surowym i ostrym jak 350tka. Ale jezeli wyjdzie nastepca 370tki to one zaraz derastycznie poleca w dol w przeciwienstwie do 350tek. Długo jeszcze nie wyjdzie ,jeżeli w ogóle wyjdzie następca. http://nissannews.com/en-US/nissan/usa/channels/us-united-states-nissan-models-z/presskits/us-2017-nissan-370z-coupe-press-kit Może straci, a może zyska , zależy czy i jaki będzie następca. Np Mitsubishi Eclipse 2g zwłaszcza GSX {chciałem kupić od bbb dawna i doopa),obecnie np Clio RS i wiele innych przykładów samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 zastanawiam sie nad evo/m3/lotusem/370z ale chyba zamienię siekierkę na kijek eclipsa miałem kilkanaście lat temu i przyjemne auto z ponad czasową budą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mając 350Z tak dopracowane i budowane latami gdzie graty widziałem u Ciebie są naprawdę profi w życiu bym nie pomyślał o odsprzedaży. To jest świetne auto tak jak Bydlak pisał surowe, które zaczyna być owiane pewnym już kultem. Te, które wymieniłeś to nie jest jakiś szczególny progres. BM'ek jest w ciul, evo 4x4 nie daje takiej frajdy chyba, że sprint ... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dokładnie masz fajnie zrobione 350z i wymiana tego na to co piszesz to strzał w kolano. Chyba ze chciałbyś pójść krok dalej i zamienić go np na gtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 A ja bym chętnie zobaczył 370z w wykonaniu Hot_ridera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi