perinoid Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 to po co mi to potrzebne jest skoro podczas jazdy nikt nie bedzie probowal wejsc do samochodu:D Jakby ci podczas postoju na skrzyżowaniu ktoś zakosił torebkę albo plecak z siedzenia pasażera, to byś wiedział po co ta opcja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jak kolo będzie przygotowany to i opcja nie pomoże na postoju. A w trakcie jazdy... no może nas ktoś gonić.. gonić...i jak już dogoni to i tak nie wsiądzie ... to szczypta humoru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro4 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam Mam następujący problem. Aktywowałem automatyczne zamykanie drzwi i jest fajnie do momentu zatrzymania np. przed zamkniętym przejazdem kolejowym. Po wyłączeniu silnika przy zamkniętych drzwiach automatycznie aktywuje się autoalarm (chyba włącza się wraz z zamknięciem drzwi ale podczas jazdy jest nieaktywny) i zaczyna wyć syrena. Najadłem się już parę razy wstydu i nie bardzo wiem jak się tego pozbyć. Sama funkcja automatycznego blokowania jest bardzo fajna ale jak mam tak codziennie budzić ludzi to chyba sobie ją daruję. Może ma ktoś na to radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Wydaje mnie się, że autozałączanie alarmu po zatrzymaniu silnika nie ma nic wspólnego z blokowaniem drzwi. Po prostu opcja alarmu to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) [...] Najadłem się już parę razy wstydu i nie bardzo wiem jak się tego pozbyć [...] Torba papierowa na głowę. Edytowane 14 Lutego 2011 przez Jaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak kolo będzie przygotowany to i opcja nie pomoże na postoju. A w trakcie jazdy... no może nas ktoś gonić.. gonić...i jak już dogoni to i tak nie wsiądzie ... to szczypta humoru Pozdrawiam Jedyny plus tej opcji widzę w przypadku przewozu dzieci takich co to same za klamkę chwytają i ciągnę, czyli powyżej roku:) Moja córeczka łapała w czasie jazdy i musiałem przestawić blokadę w tylnych drzwiach, a że dzieci można wozić też z przodu to ta opcja automatyczna jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro4 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 [...] Najadłem się już parę razy wstydu i nie bardzo wiem jak się tego pozbyć [...] Torba papierowa na głowę. No dzięki, zacząłem wycinać otwory oczne. Spróbuję podjechać do ASO jak zaczną się pocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi