stachz Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 to gdzie kolega spędza ferie że takie niskie temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enak Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 to gdzie kolega spędza ferie że takie niskie temperatury? Frydman niedaleko Białki Tatrzanskiej. Ale podobno 5 km od nas, kiedy to u nas bylo -36 st. zanotowano -41 st. Mroz odpuszcza, bo dzisiaj rano bylo tylko -23 st. i Kaska odpalila mi za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 przemus - a jaki Ty masz silnik? - dopisz do profilu. A teraz podpowiedz mi w jaki sposób oczyścić wtryski lub pompowtryskiwacze nie wyjmując ich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 U mnie przy -10 strzelają przeguby tak tak jakby byly wykończone, a po 5 minutach jazdy strzelanie zanikło i występowało tylko przy zakrętach. Czy może ktoś tak miał? Mi się wydaje, że zamarzł smar. U mnie tez na początku na mrozie słysze strzelanie ale tylko na skręconych kołach przy przyśpieszaniu. Jak auto się rozgrzeje to jest wszystko w porzadku. Wydaje mi sie że odgłos ten pochodzi od amorków (zamarzniete). Czy ktoś może weryfikował taka sprawę w serwise? też mam taką opcję, na początku czyli 3 lata temu przeguby (chyba to one) rzęziły mi tylko jak latałem sobie bokiem przy sręconych kołach, 2 lata temu bez latania przy skręconych kołach, w tym roku już rzężą przy normalnej jeździe (oczywiście przy skręcaniu) dopóki się auto nie rozgrzeje, też wydaje mi się że to ch,,, smar albo też to jakaś dziwna kombinacja zawieszenia i przegubów, tak czy inaczej napewno w tym sezonie jak pogoda się poprawi pojadę na ich weryfikację (już dawno po gwarancji niestety) więc jak macie to na gwarancji to kamera w łapę, trzeba nakręcić odgłosy i wio do serwisu (film po to żeby nie gadali że wszystko ok) - nie ma co czekać widać że mamy kolejny fabryczny f*ck-up ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kserokop Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Któryś z kolegów zgłaszał już ten problem w ASO? Choć znajac ich podejście to stwierdzą, że nie podlega gwarancji:) Ten sam problem z trzeszczącym lewym przegubem dopadłi mnie 60 tys przebiegu bez warjacji i taki efekt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ponieważ jestem po gwarancji - to ja pojeżdżę jak się zrobi cieplej to zajrzymy tam do środka, moim zdaniem to jest kwestia kiepskiego smaru który "spływa" i zamarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Fiuk Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jakś mrozy nie wywarły istotnego znaczenia na funkcjonowanie samochodu. Żona narzeka, że w aucie kuzynki jest cieplej, ale uważam uwagę za tendencyjną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa1977 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 A ja zimą codziennie rano wyganiam spod auta kota mojej sąsiadki. Kiedyś się wkręci. Jakś mrozy nie wywarły istotnego znaczenia na funkcjonowanie samochodu. Żona narzeka, że w aucie kuzynki jest cieplej, ale uważam uwagę za tendencyjną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 U mnie jedyne brzęczenie jakie słychać to podczas ruchu(podnoszenie/opadanie) wskazówek obrotomierza oraz prędkościomierza. Coś robiłeś z tym, jadę niedługo na przegląd i nie wiem, czy zgłaszać czy dać sobie spokój( już się przyzwyczaiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi