miazio Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja mam już tą instalacje 3 lata przejechane ponad 50tys wszystko jest ok zero problemów co do samej instalacji. Jak bym zakładał to wybrał bym taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 mam instalke brc sequent w almerce gti i coś mi obroty klękają ostatnio a mianowicie jak ruszam to potrafi go przydusić tak do 400-500obr/m nie gaśnie ale troche mnie to wpienia co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 nic nie jest wieczne ,,, na pewno nie zaszkodzi przelać denaturatem wtryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 instalka ma z 15-20tysi najechane pomarańczowe wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 To nie dużo choć te nowe wtryski od BRC to podobno już komercja ,dawniej dawali kehin ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi