Author53 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Nikt nie może powiedzieć, czy ma kontrolę oleju w QQ po lifcie z dieslem??? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/74468-sygnalizacja-poziomu-oleju/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Nic z tego nie wynika, jedni mają, inni nie. Szukam jakiejś zależności. Jeśli przestali montować tą funkcjonalność, to chciałbym sie dowiedzieć kiedy i dlaczego. Będę się jeszcze dowiadywać w ASO, bo w IO mam wyraźnie napisane o tej funkcji, bez żadnych wyłączeń. A może istotnie mam coś zepsute. Edytowane 8 Marca 2018 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Adamczyk Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 W moim była ta funkcja a samochód poliftowy 2.0 dci z marca 2010. Niech wypowiedzą się osoby które mają auto z 2013 i 14 roku z silnikiem 1.6 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jkostek Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 (edytowane) Nic z tego nie wynika, jedni mają, inni nie. Szukam jakiejś zależności. Jeśli przestali montować tą funkcjonalność, to chciałbym sie dowiedzieć kiedy i dlaczego. Będę się jeszcze dowiadywać w ASO, bo w IO mam wyraźnie napisane o tej funkcji, bez żadnych wyłączeń. A może istotnie mam coś zepsute. U mnie nie ma? 2013r. Edytowane 8 Marca 2018 przez Jkostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 U mnie nie ma? 2013r. Pytasz czy stwierdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Może to kwestia ustawień tak jak z trybem skandynawskim światełu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jkostek Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Pytasz czy stwierdzasz? stwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi