DINO Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 spokojnie możesz sobie to zmienić sam nie jest to kosmiczna filozofia jak nawierty są gitt to nawet bez problemu, nic nie będzie musiał zdejmować tylko wymienić ale niestety nie wystroi, to Lecho i potrzebny będzie MAP dodatkowy do strojenia, Jak tak dalej pojdzie to chyba chlopie zalozysz wlasny warsztat! e tam, i będę musiał przyjmować klientów tylko w krawatach, bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się wolę działać jako pomocna dłoń a zarabiać w inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Moze i bym dal rade z tą operacją, w sumie kabel do strojenia MINI SECA tez posiadam... Tylko problem z warunkami do dlubania! Nie mam zadnego garazu w ktorym moglbym sie zaszyc a tak pod gola chmurka to bym sie nie odwazyl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 sama wymiana 1 do 1 pod chmurką da radę ale już ingerencja w kolektor to nie za bardzo mała aktualizacja dla tych co mają soft 7.x.x.x, wyszły poprawki i dobrze by było zaktualizować sobie, poprzedni nie był do końca poprawny, po jakimś czasie nismo miało takie korekty, że szło na ubogo cały czas i soft został zmieniony na 6.x.x.x i było gitt do tego ustawienie wtryskiwaczy dla hanny to khaien, lepiej działa, teraz po poprawkach znowu został zapakowany 7.x.x.x i zobaczymy co i jak, czeka mnie jakieś 1500km w najbliższym czasie to zobaczymy co tam się nawyrabia z ISA2. no to ISA2 wyłączona, wywaliło takie korekty, że auto jakoś dziwnie jechało, mapa korekt po obrotach wyzerowana i jest już lepiej, zobaczymy jeszcze po poskładaniu LC-1 do kupy i jak wyjdzie po wpięciu w wydech znowu mały update spalanko wzrosło, czyli będzie powrót do softu 6.x.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 U mnie juz hany zielone siedzą ! Po 2 miesiącach jezdzenia (w tym wyprawa do Czarnogóry) stwierdzam ze różnica jest duża w porównaniu z OMVL REG. Tak więc potwierdzam klase tych wtryskiwaczy. Jedyny teraz problem to reduktor magic III. W prawdzie w trakcie podrozy na Bałkany z hankami bardzo dobrze wspolpracowal ale w obawie przed ewentualnymi awariami z puszczaniem gazu do płynu chlodzącego mysle juz powoli o jego wymianie. Dino mam pytanie jak ci ten NIKO sie sprawuje ? Bo inna opcja (tansza) to Zavoli zeta S, ale cos tam wspominales ze nie najlepiej ci sie wyrabiał w aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 na dzień dzisiejszy, żadnych problemów, spadki pomijalne, co prawda zrobione dopiero coś koło 15kkm i do tego redek zmodowany ale zawsze to jakieś odniesienie, ZAVOLI był i nie wróci, NIKO for ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 to mocniejsze zawoli klękało bardziej niż mój silver ....jak pamiętam to do 0.7,, z 1 b ,,,, Dino jak masz tam jakieś osc to chętnie oglądnę ,,,, bo pamietam że już M3 u Cibie bardzo ładnie sie zachowywało ,,, ale masz robioną butle ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 to mocniejsze zawoli klękało bardziej niż mój silver ....jak pamiętam to do 0.7,, z 1 b ,,,, Dino jak masz tam jakieś osc to chętnie oglądnę ,,,, bo pamietam że już M3 u Cibie bardzo ładnie sie zachowywało ,,, ale masz robioną butle ,, tak jak mówisz, Zavolak klękał ale już po jakimś czasie użytkowania, choć Dominik mówił, że nie było az tak źle z nim jak rozebrał. No i @Tofik specjalnie dla Ciebie zmieniając dziś soft na 6.8 i jak zwykle co tydzień gnając nissmo do Świnoujścia, nagrałem osc, U mnie juz hany zielone siedzą ! Po 2 miesiącach jezdzenia (w tym wyprawa do Czarnogóry) stwierdzam ze różnica jest duża w porównaniu z OMVL REG. na jakim sofcie jedziesz??? podpinałeś ostatnio lapka??? 26.08.2011 6.8.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 w wolnej chwili sobie oblukam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 mały uprgrate tematu, z racji tego, ze nissmo poszło w dobre ręce kolegi, mam je na bieżąco pod kontrolą, wrócił STAG, i ostatnio hanki zostały zastąpione BARAKUDAMI i banan na twarzy użytkownika, zostało tylko podlać na górze w OL i będzie już cacy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 a ja mam zonk bo tempra paliła w cholere a niby wszystko ok zwaliłem to na błędy staga 200 z odczytywaniem czasów a teraz przełożyłem zawolaka do białego i spalanie mam w kosmosie niby wszystko szczelne a zastanawiam się czy zawolak nie puszcza bąków miałeś taki przypadek ,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 a zastanawiam się czy zawolak nie puszcza bąków ,,? załóż wężyk na króciec od bąka, na wężyk wsadź gumkę (można kupić w kiosku) i zobaczysz czy się gaz zbiera, może zawór wywalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 taką do żucia czy na dyszel ,,,, hahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 taką do żucia czy na dyszel ,,,, hahhahah jak Ci się uda to może być i do żucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 żart miałem tak właśnie zrobić,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi