Gość tomkoval Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Hello wszystkim Jak zdjac wsteczne lusterko ? Chodzi zeby zostal tylko uchwyt na szybie. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Lusterko wsteczne po prostu się zsuwa ze stałego zaczepu na szybie. Ciągnij lekko w dół, u mnie poszło bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 W dól to można ciągnąć ale w Primie która leży po dachowaniu Grimm kierunki Ci się pomyliły Jakby lusterko zdejmowało się w dół to by od drgań i wstrząsów samo spadało. Uchwyt na szybie to aluminiowa kostka z prowadnicami. Lusterko zakłada się tam od góry i analogicznie odwrotnie się zdejmuje. Możesz poruszać trochę uchwytem na boki (tak bardziej to jak śrubą pokręcić) jak nie chce zejść ale na pewno nie ciągnij na gibanego bo w końcu je zdejmiesz ale z kawałkiem szyby i łącznie z uchwytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 No tak racja, ściągałem je na wyjętej szybie gdy wymieniałem ją po spotkaniu z kamieniem i stałem z drugiej strony szyby jakby po dachowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyo Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Temat juz przerobiony tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/50864-p11wp11-lusterko-wewnetrzne/page__p__600253__hl__lusterko__fromsearch__1#entry600253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.