Guest tomkoval Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Hello wszystkim Jak zdjac wsteczne lusterko ? Chodzi zeby zostal tylko uchwyt na szybie. Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimm Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Lusterko wsteczne po prostu się zsuwa ze stałego zaczepu na szybie. Ciągnij lekko w dół, u mnie poszło bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 W dól to można ciągnąć ale w Primie która leży po dachowaniu Grimm kierunki Ci się pomyliły Jakby lusterko zdejmowało się w dół to by od drgań i wstrząsów samo spadało. Uchwyt na szybie to aluminiowa kostka z prowadnicami. Lusterko zakłada się tam od góry i analogicznie odwrotnie się zdejmuje. Możesz poruszać trochę uchwytem na boki (tak bardziej to jak śrubą pokręcić) jak nie chce zejść ale na pewno nie ciągnij na gibanego bo w końcu je zdejmiesz ale z kawałkiem szyby i łącznie z uchwytem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimm Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 No tak racja, ściągałem je na wyjętej szybie gdy wymieniałem ją po spotkaniu z kamieniem i stałem z drugiej strony szyby jakby po dachowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyo Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Temat juz przerobiony tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/50864-p11wp11-lusterko-wewnetrzne/page__p__600253__hl__lusterko__fromsearch__1#entry600253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.