przemus863 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja ostatnio przewoziłem kamień dekoracyjny w pudłach i odgrodziłem sobie półką przestrzeń pasażerską od bagażowej, pudełek nakładłem aż po dach. Wyszła mi z półki taka a'la kratka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shymo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No a teraz jak masz tą wiedzę to co? Przeciez nie po to rozkładasz tylne oparcia żeby przegrodzic przestrzeń bagazowa jakąś pólką . To po co rozkładac siedzenia? Jest cos co niczemu nie słuzy No tak tylko co zrobić jak nie da się rozłożyć siedzeń z banalnej przyczyny - są zajęte przez pasażerów, a trzeba coś przewieżć co wymaga zdjęcia półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Panowie, po co ta dyskusja? Ile razy zdarzało się Wam przewozić coś tak dużego, że trzeba było składać siedzenia? Raczej nie wiele razy - o ile się zdarzyło... Natomiast przewożenie czegoć, co wymaga zdjęcia tylnej półki zdarza się stosunko często. Możliwość "schowania" półki w pokazany sposób to jak dla mnie znakomity pomysł. A w przypadku koniecznosci złożenia siedzeń i przewożenia dużego gabartytu, jej wyjęcie z samochodu wydaje się oczywistą oczywistością, więc dywagacje w tej materii są raczej z gruntu bezcelowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red1980 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Sprawdziłem ostatnio po raz kolejny - nie muszę składać foteli żeby schować półkę. Model przed liftem (jeśli to ma jakieś znaczenie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) W poprzednim aucie z półką też tak miałem więc może dlatego wydało mi się to zupełnie intuicyjne... Jak wkładałeś tę półkę, bokiem czy z góry ? Edytowane 4 Listopada 2015 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 ... o ile dobrze pamiętam to z góry.Zrobiłem tak może z 2 razy ...ale dobrze jest wiedzieć bo czasami taka zaistnieje potrzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 zastanawiam się czy tej twardej, sztywnej półki nie da się zamienić na taką składaną - miękką jak np na zdjęciu (dotyczy j10) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 taka roletka to rewelacja.Miałem w Zafirze i swietnie się spisywałaTylko że na nią nic cięższego nie da się położyć ,jeden minus.A tak to same plusy jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Posiada ktos taka w swojej J10? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Takie półki są jak mnie pamięć nie myli w wersji Qq +2. Ale czy ją spasujesz do Qq ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 to jest dobre pytanie myślałem że są do kupienia specjalnie robione do QQ jako alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsons23 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 witam pytanie za 100 pkt. czy tylnia półka bagażnika z qashqaia 2 podejdzie do qashqaia 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBod Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam, aktualnie poszukuję rozwiązania wywiany pułki na roletę, są jakieś uniwersalne na aliexpres czy ktoś próbował takiej przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi