boberek91 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 To i ja się wypowiem, w przyszłości miejmy nadzieję, że GT-R. Nie jest może najpiękniejszy (w porównaniu do Lambo czy Ferrari), ale potrafi im nieźle dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ZdzPoz fajna relacja. Kiedyś do Vipera się wzdychało... ale chyba bym wolał GT-R, a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ja bym bral zr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Zacytuję Dantego z V12: "W motoryzacji nastały piękne czasy" (to jego komentarz dotyczący różnorodności i jakości obecnych aut sportowych) Trudno się z tym nie zgodzić...Każdy znajdzie coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dla mnie najpiękniejsze auta są z pod znaku Lamborghini. Miałem przyjemność być w jednym salonie tej marki pojechałem do jednego który jednak okazał się zamknięty i jak zobaczyłem te auta przez szybę to ciśnienie tak mi skoczyło że pojechałem na drugi koniec miasta do drugiego salonu który okazał się być jednym z większych tej marki. Miałem przyjemność trafić na pracownika który po za autami pokazał mi zaplecze ( w którym było pełno klasyków, auta już skonfigurowane przez klientów, był nawet traktor Lamborghini ), serwis itd.. Stało jeszcze parę aut klientów np. Bugatti Veyron który tak jak myślałem nie jest najpiękniejszym autem. Z Lamborghini najbardziej mi się podoba LP 670 SV które miażdży !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Również kiedyś miałem okazje być w salonie Lamborghini w którym stało pomarańczowe cudo LP640 w wersji roadster. Murcielago to już klasa sama w sobie, szkoda że przestali produkować... polecam urywek TopGear z SV w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Również kiedyś miałem okazje być w salonie Lamborghini w którym stało pomarańczowe cudo LP640 w wersji roadster. Murcielago to już klasa sama w sobie, szkoda że przestali produkować... to dobrze że przestali produkować, można kupić taniego używańca wczoraj przeczytałem że lada dzień otwierają na Puławskiej salon Lotusa - jak ktoś lubi baardzo szybkie i lekkie auta wyścigowe (wersja max 380 koni a masa chyba poniżej tony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Również kiedyś miałem okazje być w salonie Lamborghini w którym stało pomarańczowe cudo LP640 w wersji roadster. Murcielago to już klasa sama w sobie, szkoda że przestali produkować... polecam urywek TopGear z SV w roli głównej Tak się składa, że wczoraj puszczali ten odcinek na BBC Knowledge. Śliczne auto, ale przegrało na walce z pod świateł z Mercedesem SLR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyOne Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Jak byś uważniej słuchał to byś wiedział że to nie była zwykła wersja SLR-a, bo zwykłego SLR-a to LP670 by zjadło pod każdym kątem. Edytowane 15 Lipca 2011 przez AndyOne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanPlut Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Jak byś uważniej słuchał to byś wiedział że to nie była zwykła wersja SLR-a, bo zwykłego SLR-a to LP670 by zjadło pod każdym kątem. Domyślam się, że to nie była zwykła wersja Merca, ale taką fajną recenzje Lambo zepsuli takim właśnie porównaniem Edytowane 15 Lipca 2011 przez DanPlut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Odnośnie GT Polonia, jeden z lepszych filmików, jakie zobaczyłem w necie: http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9948472,Gran_Turismo_Polonia_2011___WIDEO.html#opinions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Odnośnie GT Polonia, jeden z lepszych filmików, jakie zobaczyłem w necie: http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9948472,Gran_Turismo_Polonia_2011___WIDEO.html#opinions Jak dla mnie film bez wartości, nie widac na nim ani jednej Zetki w akcji ;-). Niezła impreza, no i ten wyscig z helikopterem rodem z Top Gear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Odnośnie GT Polonia, jeden z lepszych filmików, jakie zobaczyłem w necie: http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9948472,Gran_Turismo_Polonia_2011___WIDEO.html#opinions wreszcie porządne fury a nie to gó...ne cargo w Warszawie gdzie połowa to zdezelowane bmw, ćwierć to zdezelowane polo no i czasami coś się trafi w ilości sztuk 1-2. Prawdziwe święto motoryzacji. Ja też tak chcę Ale fakt, zeteczka w jakiś fajny body kicie by tu pasowała Edytowane 18 Lipca 2011 przez devi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Była,tylko w innym filmie na tej stronie,ale za to w niezłym towarzystwie,oraz jak zawsze z fajnym bodykitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Była,tylko w innym filmie na tej stronie,ale za to w niezłym towarzystwie,oraz jak zawsze z fajnym bodykitem no ładne masz to autko ale cokolwiek rozmazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ktoś kojarzy może tytuł tej piosenki w podkładzie? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 (edytowane) Devi -zbyt szybko mknąłem...a aparat miał najkrótszy czas tylko 1/10 000 ;-) Kadr z filmu,i dlatego. Jędrzej-filmik zacny. A teraz kolejny mój-kręcił znajomy. http://www.youtube.com/watch?v=QjmO6cR5Vkc Edytowane 18 Lipca 2011 przez ZdzPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi