Gość Łukasz S Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na wstępie witam wszystkich bo dopiero dołączyłem do grona miłośników marki NISSAN. Osobiście jestem posiadaczem NISSANA P11 KOMBI i mam problem bo na drążku zmiany biegów podczas jazdy odczuwam drgania i drążek jest luzny. Proszę o rady w jaki sposób mogę usunąć tą awarię. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szery Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 masz zerwaną sprężynę .Musisz wjechać na kanał zdemontować metalową osłonę która osłania drążek od spodu i założyć sprężynę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 wpisz w wyszukiwarkę "drążek zmiany biegów" i wyskoczy Ci pare tematów. poczytaj. i takie tematy zakładamy w dziale primera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz S Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dzięki za pomoc. Wymieniłem dzisiaj sprężynę i jest wszystko ok. wpisz w wyszukiwarkę "drążek zmiany biegów" i wyskoczy Ci pare tematów. poczytaj. i takie tematy zakładamy w dziale primera. Dzięki za info na następnym razem wskoczę na dział primer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 podepne sie pod temat, szukam i szukam info o samodzielnej naprawie tej nieszczesnej sprezynki i nie moge znalezc. a haslo "drążek zmiany biegów" nie pokazuje w wyszukiwarce nic poza tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/26356-p11wp11-luzny-drazek-skrzyni-biegow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.