Guest Łukasz S Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Na wstępie witam wszystkich bo dopiero dołączyłem do grona miłośników marki NISSAN. Osobiście jestem posiadaczem NISSANA P11 KOMBI i mam problem bo na drążku zmiany biegów podczas jazdy odczuwam drgania i drążek jest luzny. Proszę o rady w jaki sposób mogę usunąć tą awarię. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szery Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 masz zerwaną sprężynę .Musisz wjechać na kanał zdemontować metalową osłonę która osłania drążek od spodu i założyć sprężynę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paweleknowakowski Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 wpisz w wyszukiwarkę "drążek zmiany biegów" i wyskoczy Ci pare tematów. poczytaj. i takie tematy zakładamy w dziale primera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz S Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Dzięki za pomoc. Wymieniłem dzisiaj sprężynę i jest wszystko ok. wpisz w wyszukiwarkę "drążek zmiany biegów" i wyskoczy Ci pare tematów. poczytaj. i takie tematy zakładamy w dziale primera. Dzięki za info na następnym razem wskoczę na dział primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
siutek Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 podepne sie pod temat, szukam i szukam info o samodzielnej naprawie tej nieszczesnej sprezynki i nie moge znalezc. a haslo "drążek zmiany biegów" nie pokazuje w wyszukiwarce nic poza tym tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
and_pec Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/26356-p11wp11-luzny-drazek-skrzyni-biegow/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.