JerzyR Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) mea culpa, to jest rzeczywiście kontrolka licznika przebiegu i co ciekawe naciśnięcie przycisku "i" na kierownicy zmienia wyświetlanie pomiędzy "A" i "B". Ten NOTE zyskuje przy bliższym poznaniu:) Na usprawiedliwienie powiem, że w moim aucie nie ma 2 liczników przebiegów dodatkowych. NOTE jest mojej kobiety. Edytowane 4 Maja 2011 przez JerzyR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 (edytowane) A w note są! - masz licznik główny - liczący przebieg sumaryczny i dwa liczniki pomocnicze "A" i "B" które można w każdej chwili wyzerować z kierownicy przytrzymując dłużej przycisk "i". (przyciskiem tym zerujemy w razie potrzeby też inne informacje z komputera - np. średnie spalanie lub naciskając krótko kolejno wybieramy interesujące nas informacje) Podliczniki są przydatne - można sobie ustalać własne przebiegi dzienne albo sprawdzać długość tras, poszczególnych odcinków itp. Nie przejmuj się brakami edukacji dot. tego sympatycznego autka. Pytaj a my odpowiemy (choć czasem lubimy bywać złośliwi ) Arek - masz ode mnie pozytyw za trafienie - mógłbyś spróbować w Bingo Edytowane 4 Maja 2011 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a68 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 a-68-ja swojego z niemiec przywiozłem bez przykrywek w bagażniku,poszedłem do Obi tam gdzie przycinają sklejki(najpierw odrysowałem kształt z bagażnika na tekturze) i za 20zł mam dekle do bagażnika. grubość sklejki tak jak orginalna 18-ście mm,na to kawałek wykładziny dywanowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 domyślam się,że chodzi ci o tzw flexiboard - czyli dwudzielną półkę w bagażniku. Bardzo dobry pomysł i z pewnością wart naśladowania, jeśli ktoś nie ma tej półki w standardzie a jej potrzebuje i nie chce wydawać kilkuset zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Powiem więcej,wręcz podpowiem koledze bo sam dorabiałem znajomemu taka deskę(ale nie do Note) Aby to ładnie i estetycznie wyglądało to pomyśl nad obramowaniem tej płyty,są listwy [ (takie C),które montuje się na brzegach,na wcisk bądź na klej.Wystarczy znać grubość płyty i wykładziny.Wykładzinę można podkleić klejem do tapicerki,takerem zabezpieczyć brzegi i założyć obrzeże.Tak wykonane wygląda bardzo ładnie,a co ważne ,ostre brzegi płyty nie rysują plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi