diabloRBR Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Niestety nie znam, jedynie kojarzę zete z Sanoka profil solina na fb. Dzięki na pewno wpadnę! do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shem Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Siemanko, jestem Przemek, pochodzę ze Świebodzina, choć na codzień przesiaduję w Poznaniu. Kilka miesięcy temu zakupiłem czarną 350z z 2003r. którą pomału będę starał się zrobić zgodnie z moją wizją Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invicto Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam WItam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_70.91 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witam Przymierzam się do zakupu 350z rejestruje się tu aby zaczerpnąć info na temat autka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba300 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Cześć, Zamierzam kupic 300 zx, zarejestrowalem sie na forum zeby wybadać temat. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietropit Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Witam, Jestem tutaj nowy i od paru miesięcy jestem użytkownikiem Nissana Rogue/X-Trail z 2015r z silnikiem 2,5l oraz Nissana Micry z 2018r z silnikiem 0,9l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 To chyba nie ta grupa, ale Witamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam ponownie po kilku latach przerwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rupert Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Witajcie. Świeżak na forum, z nowym zakupem T2. Na razie czytelnik, może kiedyś bajkopisarz. Hej! Edytowane 27 Stycznia 2019 przez rupert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam wszystkich użytkowników mam na imię Robert pochodzę z Gliwic Nissan 350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzadzar Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam, wszystkich. Jak na razie nie jestem posiadaczem sportowego nissana ale co raz bardziej przymierzam się do zastąpienia mojego Lexa is300 nissanem 350z Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Hej, aktualnie jestem posiadaczką Paszczaka - Prelude V, ale właśnie zaczynam podchody na 350z. tak więc czytam czytam, dokształcam się, szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Cześć, Jestem posiadaczem VQ35DE ....no i tysiąc pytań, stąd wizyta na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx370 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam W 370'tce zakochałem sie kilka lat temu podczas szkolenia na Red Bull'u w Austri i ten samochód ciągle za mną "chodził" . Aż sie w końcu pojawił pozdrawiam R Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Maxx370 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zer0 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam jestem Artur i od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Zetki którą powoli zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris77 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 hejka) mam na imię Krzysiek i latam 370z, serdecznie witam wszystkich forumowiczów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SruTuTuTu Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Cześć, od miesiąca mam 370z z Nissmo Pack, rocznik 2010 r. W rodzinie jest też Y61 i T-32. Kiedyś była P-10. Są organizowane jakieś spoty w Łodzi? Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokstar Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witam wszystkich, z tej strony Kuba, szczęśliwy posiadacz pięknej 350Z Mam nadzieję, że jest nas więcej w Szczecinie i okolicach, chciałbym się dowiedzieć o tych samochodach jak najwięcej. A od kogo, jak nie od użytkowników Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 W dniu 25.08.2019 o 08:18, Lokstar napisał: Witam wszystkich, z tej strony Kuba, szczęśliwy posiadacz pięknej 350Z Mam nadzieję, że jest nas więcej w Szczecinie i okolicach, chciałbym się dowiedzieć o tych samochodach jak najwięcej. A od kogo, jak nie od użytkowników Pozdrawiam! Miło widzieć kolejnego jdm-a w Szczecinie, do zobaczenia na mieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Ja nie tak dawno temu się tu zalogowałem, niestety, po ponad 2 latach przyszło mi się wypisać Zeta poszła w kolejne ręce. Jestem pewien, że będzie dostarczała frajdy nowemu właścicielowi. Wszystkim Zetkowiczom życzę szerokości i bezawaryjności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Ty sie nie wypisuj, tylko postuj jak tam GTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Co tu dużo gadać? Zrobiłem dopiero jakieś 600km. Do tej pory myślałem, że znam podstawowe zasady fizyki, ten samochód jednak wszystko zmienił. Te wszystkie filmiki na YT z reakcją pasażerów wcale nie są przesadzone, jak myślałem. Trzeba uważać na przemieszczenia narządów wewnętrznych przy launch control. Prędkości maksymalnej też jeszcze nie próbowałem, delikatnie się rozpędziłem na pustej autostradzie w Niemczech i przy 280 odpuściłem. Gdyby to umiało jeszcze latać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Rozumiem, że wszystko w porządku i jesteś zadowolony z zakupu Super sprawa, od czasu do czasu miewam okazje przejechac się na prawym oraz uwiecznic na zdjęciach GTRa kumpla i rozumiem te filmiki z reakcją na YT Testowaliśmy wczoraj na autostradzie prędkość maksymalną, niestety było tłoczna. Jednak różnica w przyspieszeniu pomiedzy GTR a 350Z powyżej 200kmh jest tak kolosalna, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nie będziemy zaśmiecać wątku powitalnego. Trochę pojeżdżę i opiszę wrażenia w dziale sportowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi