dbdariusz Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) arek_sosnowiec tak znalazłem ... gożej wyposażony, stan idelany tylko przebieg jeszce muszę sprawdzić.... no i oczywiście cena spora: http://www.duet.autotrader.pl/pp4/details,25794,115347404.asp http://www.duet.autotrader.pl/pp4/details,25794,115483006.asp ten drugi nie ma ESP. Jedyna różnica to tylko alufelgi no i mniejszy przebieg o 10k no i cena o 1k większa. Oba w bardzo dobrym stanie. Nie bite. Edytowane 25 Maja 2011 przez dbdariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mając do wyboru auto sprowadzone a kupione w kraju, którego historię łatwiej da się prześledzić wybrałbym to drugie nawet jeśli jest słabiej wyposażone i droższe. Zresztą wyższą cenę płaci się właśnie z powodów o których wspomniałem.A wyposażenie? czy aż tak wielka różnica jest między klimatyzacją manualną a automatyczną?Albo bez ESP nie da się jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Urządzenie do mierzenia powłoki lakierniczej wszystko Ci powie. Mam takowe ("amatorskie"), ale i tak pokazuje całą prawdę o powłoce lakierniczej. Co do emblematów-nie pytał mnie nikt o nie...po prostu były i tyle. Jednak w Audi jest taka opcja na 100%. Znajomy w A8'2010 (ten model z nowym nadwoziem) zażyczył sobie przed zamówieniem/odbiorem w salonie by nie było znaczków i ma tylko znaczek centralny Audi...z lewej nic i z prawej nic (powinny być: A8, TDI/QUATRO). Jednak nie wiem czy ta "przyjemność" go coś kosztowała...hmmmm. Pozdrawiam Dacia...jak najbardziej! Już prawie dokonywałem zakupu Sandero ale w wersji Stepway w dieslu. Ale stało się inaczej i mam Note w benzynie. Ale Stepway...niczego sobie. Duster...super wozik-może kiedyś. W środku jak to w środku...Rumunia-deska z Logana/Sandero, ale na zewnątrz kawał fajnego auta i robi wrażenie. Tyle, że Duster raczej w benzynie z LPG, paliwa spala sporo, a diesel troszkę za drogi. Ale nie ukrywam podoba mi się...Kiedyś-kto wie. Może używka...hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) arek_sosnowiec tak znalazłem ... gożej wyposażony, stan idelany tylko przebieg jeszce muszę sprawdzić.... no i oczywiście cena spora: http://www.duet.autotrader.pl/pp4/details,25794,115347404.asp http://www.duet.autotrader.pl/pp4/details,25794,115483006.asp Czasami lepiej więcej dopłacić lub zrezygnować z wyposażenia żeby kupić coś pewniejszego. Zawsze zastanawiało mnie dlaczego auta z zachodu które jako nowe są tam droższe, po kilku latach będąc w (wg sprzedajacych) idealnym stanie, po imporcie do nas są tańsze od krajowych. I to po doliczeniu prowizji i kosztów sprowadzającego. Ano dlatego, że w większości były albo bite albo mają przekrecone liczniki. W przypadku auta krajowego łatwiej sprawdzić jego przeszłość (przebieg, serwis - choć jak się okazuje to też różnie bywa. W moim ASO nie wydadzą Ci historii auta bez zgody właściciela natomiast Manix otrzymał takową bez problemów). Ja próbowałbym szukać czegoś bez pośrednictwa komisu. Najlepiej bezpośrednio od osoby która kupiła autko w salonie (pierwszy właściciel). Czasami takie oferty też się trafiają (wtedy trzeba szybciej podejmować decyzję ). Ale jeżeli nic złego nie wyjdzie podczas oględzin tych z komisu to dlaczego nie? Powodzenia Dacia...jak najbardziej! Kurcze. Dacia, Skoda ... Jakoś wszyscy mogą. A ja się pytam dlaczego nie FSO i Polonez Edytowane 25 Maja 2011 przez arek_sosnowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Duster będzie moim następnym pojazdem. Wiem już nawet jaki będzie kolor i wyposażenie, tylko muszę "dojeździć" jeszcze trochę notka Edytowane 25 Maja 2011 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_sosnowiec Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Duster będzie moim następnym pojazdem. Wiem już nawet jaki będzie kolor i wyposażenie, tylko muszę "dojeździć" jeszcze trochę notka Więc wkrótce będzie Note do sprzedania od pewniaka. Cenna wiadomość dla założyciela wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) w przyszłym roku się ogłoszę Edytowane 25 Maja 2011 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi