luk Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Informacja o wymianie felg przychodzi listem poleconym. Być może nie odebraliście poczty w terminie. Kontrolę miałem w sierpniu, a list o wymianie odebrałem w lutym, czyli po 6 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Informacja o wymianie felg przychodzi listem poleconym. Być może nie odebraliście poczty w terminie. Kontrolę miałem w sierpniu, a list o wymianie odebrałem w lutym, czyli po 6 miesiącach. na takie same wymienili ? Listem dostałem info o akcji wiec umówiłem sie na sprawdzenie. Po sprawdzeniu kazano mi czekac 3 mies na info... mineło 7.. treść korespondencji z nissanem z dziś:: > Witam. > 7 mies temu byłem u was na sprawdzeniu FELG (akcja serwisowa NISSAN > Navara) i po sprawdzeniu otrzymałem od was informacje ze trzeba czekać na > decyzje nissana.. Czy coś już wiadomo ? Moje Dane:............... Witam, Może Pan umawiać się do serwisu na wymiane felg Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------- Autoryzowany Dealer Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radomil Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A mi dziś wymienili felgi. Trwało to 2h 15 minut i zapomnieli o zapasie, więc wróciłem do serwisu. Wymiana koła zapasowego trwała 1h. Należy uzbroić się w cierpliwość. Wymieniają na nowy wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wymieniają na nowy wzór. Mozesz dac linka do nowego wzoru ? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mozesz dac linka do nowego wzoru ? Dzięki. Wyżej w poście #65 masz wzory felg objętych kampanią. Pierwsza to felga 17" "stara" (montowana na początku - auta bez kierunków w lusterkach), druga to felga 17" "nowa" (auta z kierunkami w lusterkach) i na takie zapewne wymieniają. Nowy wzór jest w wersji V6 ale to są felgi 18". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PYRA Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 wymieniaja na nowe i stare mi sie pytali jakie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość APZ Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 W mojej wymienili na nowy wzór, 17", i nie mieli starego na wymianę. Zdjęte felgii mi zabrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dzisiaj umowilem sie na wymiane moich felg i pan z salonu powiedzial ze oni najpierw sprawdza nr boczny felg i wtedy zdecyduja czy nalezy sie wymiana. Szok w liscie od Nissana pisza wyraznie ze nalezy mi sie wymiana ! Teraz czekam cierpliwie do Piatku i zobaczymy co znowu wymysla w salonie Przycuccy Inter-Car Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzisiaj umowilem sie na wymiane moich felg i pan z salonu powiedzial ze oni najpierw sprawdza nr boczny felg i wtedy zdecyduja czy nalezy sie wymiana. Szok w liscie od Nissana pisza wyraznie ze nalezy mi sie wymiana ! Teraz czekam cierpliwie do Piatku i zobaczymy co znowu wymysla w salonie Przycuccy Inter-Car A byłeś wcześniej na oględzinach felg ? takim różowym płynem smarowali Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez sido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Taak bylem i sprawdzili ze wszystko OK ale nissan mial je wymienic w ciagu roku w koncu doczekalem sie listu a tu w bardzo kur... kochanym salonie mowia mi takiego newsa jutro jade zobaczymy co powiedza. Najlepsze bylo to ze mowie gosciowi przez tel ze felgi bez opon mam na aucie aaa on mi sie pyta czy bedzie potrzebne auto zastepcze ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geglas Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mi wymienili bez szemrania , na taki sam model. Tylko ten czas (ponad 2 h, założenie opon na nowe felgi i montaż na navce) do stajni Kubicy się nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuMeR Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobra juz wszystko sie wyjasnilo wymienili na noweczki Leza i czekaja na chetnego kupujacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Też jestem świeżo po wymianie - model po face-owy. W sumie procedura jak u innych. Najpierw list i sprawdzenie jakimś płynem. Później długa cisza. W między czasie zadzwoniła do mnie miła Pani i powiedziała, że od dziś jest moim opiekunem serwisowym i u niej mam się umawiać na przeglądy i zgłaszać wszystkie problemy - lekka koparka w dół. Przypomnialem się z akcją felga. Po 4 miesiącach Pani zadzwoniła i zaprosiła na wymianę. Serwis Oddysey na Jagielońskiej 55 - ten od napraw blacharskich. Od jakiegoś czasu robią też normalny serwis. Muszę przyznać, że u nich obsługa jest na bardzo wysokim poziomie. Szczególnie p. Robert z blacharni oraz p. Marek z serwisu. Mega cierpliwość i zaangażowanie w obsługę klienta. Można się o wszystko wypytać i Panowie nie tracą cierpliwości przy drugim pytaniu. Nie odnosi się wrażenia, że są tam za karę. Trochę to brzmi jak reklama, ale w porównaniu do innych Warszawskich serwisów to ten jest najlepszy. Przy okazji wymiany felg wymieniłem piastę przodu i parę innych dupereli. Tu mi też doradzono co i jak - także polecam - nie naciągają jak inni i robią na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wymieniałem felgi na Krasnobrodzkiej w Centrum Toruńska w Warszawie. Długo można pisać. W skrócie, subiektywnie najgorszy serwis z jakim miałem do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Apropos serwisów to best of the best jest (teraz już bez autoryzacji niestety) Mazda Cortez w Radomiu. Tylko tam jeżdżę na grubsze naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Apropos serwisów to best of the best jest (teraz już bez autoryzacji niestety) Mazda Cortez w Radomiu. Tylko tam jeżdżę na grubsze naprawy. Bzdura. Tylko wyciagaja kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dziś wymieniłem felgi. Szybko sprawnie i bez problemów. Nowy wzór felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Bzdura. Tylko wyciagaja kasę. Czyli widać, że mam poprostu do nich farta. Jak mi padł ABS to wszystkie serwisy w Warszawie chciały całą wiązkę czujnika prawego tyłu wymieniać za bagatela 2500 zl. Tam panowie pogmerali i stwierdzili, że faktycznie wiązka się przetarła. Jednak zamiast wymieniać polutowali i za naprawę wzięli 150 zl. Dlatego u mnie zyskali bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AM-POL Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 dzisiaj wymienili mnie felgi w D40. byłem w Nissan Auto Łódź na Beskidzkiej 37. Cała operacja czterech kół trwała jedna godzinę i czterdzieści minut. Bez czekania. Z wymianą felg i wyważeniem każdego koła. Mechanik jak miał zakładać nowe felgi to poszedł i najpierw umył ręce. Potem załozył nowe czyste rekawiczki i dopiero dotknął się nowej felgi. Absolutnie czysto. Można stać przy samochodzie i patrzeć na rece. Warsztat czysty.bez zbednych gratów i złomu. Polecam każdemu. A kawę z automatu dają gratis. A smochód oddali czysty bez śladów. Mam do nich daleko ale pojadę do nich znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Witam, Na sprawdzeniu felg bylem w lipcu ubieglego roku, powiedzieli mi wtedy, ze maja rok na wymiane. Niedlugo mija rok, a zaproszenia z ASO nadal nie dostalem. Trzeba sie samemu umowic, czy mam spokojnie czekac ? Update: Napisalem do nich maila, czekam na odpowiedz. A mi dziś wymienili felgi. Trwało to 2h 15 minut i zapomnieli o zapasie, więc wróciłem do serwisu. Wymiana koła zapasowego trwała 1h. Należy uzbroić się w cierpliwość. Wymieniają na nowy wzór. Ale przeciez zapas to zwykla obrecz stalowa (przynajmniej u mnie) ? Tez ja wymieniaja ? Edytowane 22 Maja 2012 przez bravo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wymieniają zapas tylko w przypadku, gdy jest aluminiowy. Część navar miała aluminiowy zapas. Mam stalowy, a sprzedawca w salonie nie potrafił tego wyjaśnić. Zadzwoń i umów się na wymianę. Być może nie dostałeś drugiego listu, aby skontaktować się z dealerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Faktycznie, dostałem odpowiedź, że mogę już się umówić, dodatkowo zostałem poproszony o sprawdzenie, czy mam zapas stalowy, czy aluminiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_gru Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Wczoraj felgi wymienione, zapas stalowy więc został. Czas operacji około 1h. Wysyłane z mojego GT-P6200 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakutomek Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Byłem w serwisie i tez mam auto objęte ta akcja. Chce wymienić opony na nowe tylko ze we wrześniu, czekać z wymiana do września czy odrazu się umawiac na wymianę póki można? Ta akcja jest czasowa czy może się okazać ze we wrześniu już jej nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi