luk Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja miałem mieć wymianę zimą. ale wstrzymałem się z tym do wiosny. Myślę, że możesz zaczekać do wrzesnia, kiedy Ci będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja jestem dziś po wymianie felg wiązki fotela i przełączników sterowania szkoda że nie wymieniają całych foteli całość zajęła jakieś 5 godzin muszę powiedzieć że obsługa na Toruńskiej się poprawiła jeszcze gdyby proponowali kawkę było by całkiem milusio efekt końcowy psuje tylko to że auto zostało umyte przed wymianą felg a nie po bo pozostał na nich smar ułatwiający montaż opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 kurde to ja nrzeczy nie rozumiem byłem w tamtym roku w sierpniu 2011 roku na sprawdzeniu powiedzieli ze trzeba czekac na pismo i mija prawie rok żadnego pisma nie otrzymałem jak napisałem pismo do NIssan Poland kazali czekac ale jak długo ? ma ktoś podobny problerm ?oczywiscie felgi zostały zakwalifikowane do wymiany na nowe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie czekaj tylko zadzwon do serwisu w ktorym sprawdzales felgi rok temu i umow sie na wymiane. Ja tez gdybym sam sie im nie przypomnial, to pewnie bym czekal w nieskonczonosc, a potem by powiedzieli, ze nie wymienia, bo juz po akcji. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez bravo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skóraa Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ja czekałem ponad rok. pismo przyszło z nissan europe z czech. zadzwonić warto, bo żaden serwis się do Ciebie nie odezwie jak nie będzie to w jego interesie tylko Twoim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AREW Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Na temat felg mogę napisać tyle, że dzisiaj zadzwoniłem do BUDMATAUTO w Płocku i bez żadnych problemów umówiono mnie na środę na wymiane felg włącznie z kołem zapasowym.... Obiecałem, że poinformuję o przebiegu wymiany moich felg, więc byłem wczoraj w BUDMATAUTO i wszystko poszło bezboleśnie: mam nowiutkie wszystkie felgi...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bravo_ Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja jestem dziś po wymianie felg wiązki fotela i przełączników sterowania szkoda że nie wymieniają całych foteli całość zajęła jakieś 5 godzin muszę powiedzieć że obsługa na Toruńskiej się poprawiła jeszcze gdyby proponowali kawkę było by całkiem milusio efekt końcowy psuje tylko to że auto zostało umyte przed wymianą felg a nie po bo pozostał na nich smar ułatwiający montaż opon Nie chcę już zakładać osobnego tematu, więc zapytam "na szybko" tutaj: chodzi mi o tę akcję wymiany wiązek - wymieniane są same kable, czy też przełączniki fotela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przełączniki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strefa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam. Do mnie zadzwonił znajomy z serwisu i dał znać, że dają nowe kółka. Jak dają to wziąłem. A jeszcze dodatkowo je trysnąłem plastidipem. Do mojej stylizacji jak ulał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 ja jade jutro wymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłosiłem się mail-owo do serwisu w Rzeszowie , zapraszają:''Zapraszam Pana do naszego serwisu w celu wykonania zalecanych przezproducenta napraw "... Kupiłem w związku z tym nowe opony ,żeby starych nie zakładać na nowe felgi . Hm, byłem dzisiaj w Serwisie (wycieczka 65km x 2) -w umówionym terminie . Wymieniono wiązkę kabli, jakąś obudowę ,a po felgi mam się zgłosić w innym terminie( jak z Wa-wy przyślą) . Gdyby nie ten szczegół to oceniłbym serwis na 10/10 . A tak to czeka mnie czekanie i jazda na starych oponach . Dzisiaj felgi wymieniono- wszystko OK. Polecam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi