Gość gators Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam. Wczoraj po tygodniowym postoju mojej p12 chcialem ja odpalic ale nie udalo sie to.za pierwszym razem po przekreceniu kluczyka rozrusznik nie zadzialal, wszystkie kontrolki swiecily sie, po ponownej probie wlaczyla sie dmuchawa na chlodnicy i rozrusznik zaczal krecic ale silnik nie chce zaskoczyc.dodam ze sprawdzilem wszytkie bezpieczniki, odlaczalem akumulator na cala noc.pomimo tego nadal to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imurabus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 oby nie, ale może być to: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/75942-uszkodzony-komputer-p12-sterownik-objawy-naprawa/page__p__796552__hl__sterownik__fromsearch__1#entry796552 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gators Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Problem rozwiązany Okazało się, że w wiązce kabli pomiędzy komputerem a przekaźnikami robiło się zwarcie.A słyszałem juz wiele diagnoz przez popsuty sterownik komputera,czujnik położenia wału itd.Dobry elektryk to podstawa a nie taki co wpada z laptopem i jak mu sie nie uda połączyć to rozkłada ręce i ucieka od samochodu:)Większość jak usłyszał,że chodzi o P12 od razu rezygnowała.Pewnie tacy z nich 'fachowcy' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.